Quantcast

Oι πρωταγωνιστές του Big Lebowski αράζουν χαλαρά και τα λένε για την ταινία, 20 χρόνια μετά

Συνεχίζουν να αποτελούν ένα παρεάκι που υπερβαίνει σε τρέλα το δικό σου

THE NERDSTREAM

19 Οκτωβρίου 2018

Φέτος λοιπόν, αγαπητές κυρίες κι αγαπητοί κύριοι, κλείνουν 20 χρόνια από τη χρονιά που οι αδερφοί Κοέν γύρισαν το The Big Lebowski, την πιο κουλ, μπετωμένη, ονειρική, εγκληματική κωμωδία των 90s, η οποία κέρδισε με το σπαθί της το προνόμιο να αποτελεί μια αληθινά cult ταινία.

Η αλήθεια είναι ότι, είτε λατρεύετε την ταινία είτε όχι, οι αδερφοί Κοέν έφτιαξαν κάτι μοναδικό (και σίγουρα όχι για πρώτη ούτε για τελευταία φορά στην καριέρα τους). Έφτιαξαν δηλαδή ένα slacker ψυχεδελικό νεο-noir μεταμφιεσμένο σε μαύρη κωμωδία και εμποτισμένο με αμέτρητες αξιομνημόνευτες ατάκες, σκηνές και περσόνες – αλλά και με την αξέχαστη φωτογραφία του Roger Deakins. Βέβαια, ουκ ολίγοι ήταν εκείνοι που έκραξαν το Big Lebowski στην εποχή του – κάποιοι εκ των οποίων το έχουν μετανιώσει σήμερα. Όχι ότι κρίνουμε φυσικά, γνώμες είναι αυτά:

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η εκπομπή The Today Show κάλεσε τους πρωταγωνιστές Jeff Bridges, John Goodman και Steve Buscemi για ένα πανέμορφο reunion με αφορμή την 20η επέτειο του Lebowski. Και φυσικά μιλήσανε για τις αγαπημένες τους σκηνές, τις πρώτες τους αντιδράσεις όταν διάβασαν το σενάριο, τα αράγματα που έκαναν οι τρεις τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και τα σχετικά. Κι όπως ήταν φυσικό, τους τα ‘σκασαν και λίγο τα feelings:

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ και προσπαθήστε να αντισταθείτε στο να κατεβάσετε αυτή τη στιγμή του Big Lebowski και να πιστολιάσετε όλες τις δουλειές που είχατε να κάνετε σήμερα:

Best of internet