Quantcast

Πιο προσβλητική τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών ψηφίστηκε το South Park

Watch out, we’ve got a badass over here

THE NERDSTREAM

4 Οκτωβρίου 2018

Ω, πόσο edginess έχει χαρίσει στο φιλοθεάμον κοινό όλα αυτά τα 20κάτι χρόνια το South Park. Πόση πρόκληση, πόση προσβολή, πόσο ταρακούνημα των κατεστημένων ιδεών και αντιλήψεων. Είτε περιμένατε μερόνυχτα για να κατεβάσετε επεισόδια South Park σε αρχεία real media στις αρχές του 2000, είτε νοικιάζατε 5 φορές το μήνα τη βιντεοκασέτα της ταινίας από το βίντεο κλαμπ, είτε επιδιδόσασταν σε επικίνδυνο για την υγεία (ψυχική και μη) bingewatching στην εποχή του γρήγορου ίντερνετ, τότε είναι πιθανόν να σας έχει σημαδέψει το χιούμορ των Trey Parker και Matt Stone – κι ελπίζουμε να το ξεπεράσατε κάποια στιγμή.

Παρ’ όλα αυτά, μπορεί το ενήλικο animation να έχει προχωρήσει πολύ από τότε, αλλά το στίγμα του South Park ήταν μεγάλο, κακά τα ψέματα. Δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε τις τελευταίες δεκαετίες άλλη τηλεοπτική σειρά που να δίχασε ή να πάθιασε τόσο πολύ σχετικά με το αμφιλεγόμενο περιεχόμενό της. Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, λοιπόν, το αμερικάνικο μεγα-γηροκομείο (…)  Senior Living έκανε μια έρευνα σε 1000 ανθρώπους ηλικίας από 18 έως 89 χρονών, ρωτώντας τους ποια θεωρούν την πιο προσβλητική σειρά όλων των εποχών.

Προφανώς, το South Park θριάμβευσε με 30,7%, ενώ ακολούθησε το Family Guy με 10,5%, το Jerry Springer με 7,1%, το All in the Family με 6,4% και το Married with Children με 2,7%. Παράλληλα, ο Έρικ Κάρτμαν ψηφίστηκε και ο προσβλητικότερος χαρακτήρας της αμερικάνικης τιβί με το 18,7% των ψήφων, σε μια ανίερη λίστα που περιλαμβάνει επίσης προσωπικότητες σαν τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Beavies και τον Stewie.

Best of internet