Quantcast

Η φάση Τζέικ Τζίλενχαλ και Ράιαν Ρέινολντς είναι το αγαπημένο μας bromance στο Χόλιγουντ

Με τον Τζίλενχαλ να υπογράφει έναν ύμνο προς τον Deadpool της καρδιάς του/μας

THE NERDSTREAM

3 Οκτωβρίου 2018

Έστω ότι είσαι ηθοποιός του Χόλιγουντ και έρχεται η ώρα να προωθήσεις τη νέα ταινία σου. ΟΚ, κλασικά, κάνεις τη γύρα σου από περιοδικά, sites, late night εκπομπές και τα σχετικά μαζί με τους συμπρωταγωνιστές σου. Τις περισσότερες φορές, ναι, είναι βαρετό και γι’ αυτόν που το κάνει και γι’ αυτόν που το βλέπει. Μπορείς, όμως, να κάνεις και το κάτι παραπάνω.

Ε, αυτό το κάτι παραπάνω έκαναν πέρσι ο Τζέικ Τζίλενχαλ και ο Ράιαν Ρέινολντς καθώς προωθούσαν, το Life, την ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Κι ομολογουμένως, η προώθησή τους ήταν πιο ενδιαφέρουσα από την ταινία, η οποία ήταν ένα λίγο πολύ προκάτ sci-fi thriller που μετά βίας θυμόμαστε τι γινόταν.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πρόμο λοιπόν, ανακαλύψαμε το bromance μεταξύ των δύο αξιαγάπητων ηθοποιών, και συνεισφέραμε τα μάλα στα 18 εκ. views αυτού του βίντεο:

Κι ΟΚ, μπορεί ο Τζίλενχαλ να αρνείται τον όρο bromance, αλλά πώς αλλιώς να αποκαλέσεις τη σχέση τους όταν περιλαμβάνει τόση αγάπη που αλληλο-επαινούν ο ένας τον άλλον για τις μαγειρικές και τις υποκριτικές τους ικανότητες;

Στα τελευταία νέα αυτού του bromance λοιπόν, το Variety ζήτησε από τον Τζίλενχαλ να γράψει ένα κείμενο-φόρο τιμής προς τον Ράιαν Ρέινολντς, κι εκείνος πήρε πολύ σοβαρά την υπόθεση, υπογράφοντας έναν αληθινό ύμνο προς τον Deadpool της καρδιάς του/μας.

Ο Τζίλενχαλ γράφει λυρικά για το πόσο τζέντλεμαν είναι ο Ρέινολντς. Γράφει ότι πρόκειται για το απρόσμενο παιδί των Μελ Μπρουκς, Ντόροθι Πάρκερ και Γκάρι Κούπερ. Γράφει ότι είναι ενοχλητικά όμορφος, για τις ηρωϊκές και αξιέπαινες προσπάθειές του να γυρίσει το Deadpool, για το πόσο καλός είναι ως σύζυγος, φίλος και πατέρας.

Μελώσαμε. <3

Best of internet