Quantcast

Μαχητής της ελευθερίας ανεβάζει ολόκληρο το Deadpool στο Facebook, κινδυνεύει με 6 μήνες φυλάκιση

Ήταν μία ομολογουμένως ριψοκίνδυνη πράξη

THE NERDSTREAM

19 Σεπτεμβρίου 2018

Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2016, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες. Το πρώτο Deadpool μόλις είχε βγει στις αίθουσες και, δεν ξέρουμε αν το θυμάστε ή αν ήσασταν αγέννητοι ακόμα τότε, αλλά είχε δημιουργηθεί ένα κτηνώδες hype γύρω από την ταινία. Και δικαίως, φυσικά. Μια βδομάδα αφότου βγήκε στις αίθουσες, λοιπόν, ένας 22χρονος ήρωας από την Καλιφόρνια την ανέβασε ολόκληρη στο Facebook.

Ναι, ο χρήστης Tre-Von M. King, κατά κόσμον Trevon Franklin, τσίμπησε το Deadpool από το Putlocker.is, το ανέβασε στην σελίδα του, τσίμπησε 6 εκ. views και τελικά συνελήφθη τον Ιούνιο του 2017, έπειτα από εξονυχιστική έρευνα των ομοσπονδιακών τσακαλιών του FBI. Ο Franklin δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο προκειμένου να εξασφαλίσει μικρότερη ποινή και, όπως μας ενημέρωσε το TorrentFreak, ο εισαγγελέας πρότεινε φυλάκιση 6 μηνών. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι φλώροι σώφρονες άνθρωποι που τον είχαν προειδοποιήσει στα σχόλια:

Σύμφωνα με το αρχείο της υπόθεσης, οι αρχές θεωρούν ότι επρόκειτο για «εμπαιγμό του νόμου με επαίσχυντο και δημόσιο τρόπο», δηλαδή όπως ακριβώς θα επιθυμούσε κι ο ίδιος ο Deadpool. Παρ’ όλα αυτά, ο Franklin πιθανώς να μην έχει συλλάβει στην ολότητά της την σοβαρότητα της υπόθεσης, αφού στον προσωπικό του λογαριασμό υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν θα τιμωρηθεί αλλά θα γίνει και πιο διάσημος.

Παράλληλα, ξεκίνησε ένα νέο γκρουπ με τον σαφέστατο τίτλο Bootleg Movies, καλώντας το φιλοθεάμων κοινό του Facebook να μπει ώστε να απολαύσει κι άλλες τζαμπέ ταινίες. Τι να πούμε, καλή τύχη στον άνθρωπο, η σκέψη μας είναι μαζί του.

Best of internet