Quantcast

Ο Τζον Χαμ προτείνει τον εαυτό του για Batman, τώρα που το κινηματογραφικό σύμπαν της DC καταρρέει

Ως γνωστός γυπαετός, δεν έχασε χρόνο

THE NERDSTREAM

13 Σεπτεμβρίου 2018

Χτες ήταν μια δύσκολη μέρα για το κινηματογραφικό DC Extended Universe. Ο Χένρι Κάβιλ, o Superman δηλαδή, εγκατέλειψε τον υπερηρωικό κινηματογραφικό σύμπαν, το οποίο, εδώ που τα λέμε, ήδη δεν τα πήγαινε και όσο καλά θα ήθελε. Έπειτα, ο ηθοποιός που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο The Witcher για λογαριασμό του Netflix ανέβασε κιόλας ένα αινιγματικό βίντεο που σχολιάζει έμμεσα την απελευθέρωσή του:

View this post on Instagram

Today was exciting #Superman

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

Εν τω μεταξύ, γνωρίζουμε ήδη εδώ και κάμποσο καιρό ότι ο Μπεν Άφλεκ πασχίζει να βρει ευκαιρία να εγκαταλείψει κι αυτός τον ρόλο του Batman. ΟΚ, προσπερνώντας το γεγονός ότι οι συντελεστές μοιάζουν να πηδάνε σαν ποντίκια από καράβι, θα ήτο μεγάλη πίκρα για την Warner να πρέπει να βρει από την αρχή τόσο Superman όσο και Batman, δηλαδή ουσιαστικά να κάνει άτυπο reboot στο DCEU.

Χτες, λοιπόν, έσκασε μύτη ο Τζον Χαμ (γνωστός φυσικά πρωτίστως από τον ρόλο του ως Ντον Ντρέιπερ στο Mad Men) και δήλωσε σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter ότι προθυμοποιείται να παίξει τον Batman αν το απαιτήσουν οι συνθήκες. Φυσικά, έσπευσε επίσης να προσθέσει ότι κάτι τέτοιο θα εξαρτώταν από την ποιότητα του σεναρίου, κι ότι επίσης είναι μεγάλος νέρντουλας με τα κόμιξ απ’ όταν ήταν 9 χρονών.

Σχολιάζοντας ότι το ίντερνετ τον θέλει με τα χίλια ως Batman, συμπλήρωσε βέβαια ότι δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής, υπονοώντας σχεδόν ότι έχει ήδη καθυστερήσει, υπογραμμίζοντας ότι το κουστούμι θα του ταίριαζε γάντι. Όχι ότι μοιάζει να σώζεται η κατάσταση, αλλά ό,τι δοκιμάζει κανείς καλό είναι.

Best of internet