Quantcast

Η νέα δουλειά του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι να εμποδίζει τον Τομ Χόλαντ να σποϊλεριάσει τα πάντα

Είναι χαριτωμένο βέβαια, δε λέμε

THE NERDSTREAM

9 Αυγούστου 2018

Το έχουμε ξαναδηλώσει στο παρελθόν, αλλά θα το δηλώσουμε και τώρα. Συμπαθούμε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Πολύ. Βασικά, φουλ. Εκτός των άλλων (δηλαδή την παρουσία του σε Marvel, Star Trek και Sherlock), φέτος βγάλαμε και γούστα με τη μίνι-σειρά όπου πρωταγωνίστησε, το Patrick Melrose.

Το να υποδύεται τον Doctor Strange είναι μια μεγάλη ευθύνη βέβαια (και ιδιαίτερα επικερδής, φυσικά), αλλά απ’ ό,τι φαίνεται έχει αναλάβει τελευταία ένα πολύ πιο δύσκολο έργο από το να σώζει τον πλανήτη και άλλες τέτοιες φλωριές: να εμποδίζει τον Τομ Χόλαντ απ’ το να σποϊλεριάσει τα πάντα στο Marvel Cinematic Universe.

Ναι, ο πιτσιρικάς Spider-Man είναι, δικαίως, ενθουσιασμένος με τη φάση ότι έγινε τσακ-μπαμ διάσημος και πλούσιος και μάλλον ο (χαριτωμένος αν μη τι άλλο) ενθουσιασμός ανάγκασε την Marvel να βάλει μπροστά τα μεγάλα μέσα, δηλαδή να αναθέσει στον Κάμπερμπατς να τον μαζεύει πού και πού, όπως δήλωσαν πρόσφατα αστειευόμενοι οι αδερφοί Russo που έχουν σκηνοθετήσει τα Winter Soldier, Civil War και Infinity War.

Απολαύστε υπεύθυνα το βίντεο:

Best of internet