Quantcast

Έχουμε 7 Αυγούστου, οπότε αυτά είναι τα Φιλαράκια αλλά με το γέλιο του Σεθ Ρόγκεν

Δηλαδή το πιο γλυκά κελαριστό κλασμένο γέλιο του κόσμου

THE NERDSTREAM

7 Αυγούστου 2018

Ξέρετε τι μοιάζει κάπως περίεργο πλέον; Το γέλιο-κονσέρβα στις κωμωδίες. Μα πραγματικά τώρα. Καταλαβαίνουμε ότι η παρουσία του σχεδόν σε κάθε τι κωμικό πηγάζει από την ίδια την ιστορία της κωμωδίας στην αμερικάνικη και την βρετανική τηλεόραση, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει την σφαίρα του ενοχλητικού. Μιας και οι καλύτερες κωμωδίες της τελευταίας 15ετίας το έχουν αποφύγει επιμελώς, από το Arrested Development και το Community μέχρι το The Office και το Parks and Recreation, το να ξαναβλέπεις παλιά sitcoms δημιουργεί πλέον μια περίεργη αίσθηση όταν σκάει το laugh track.

Να για παράδειγμα, ένας αξιότιμος χρήστης του κυβερνοχώρου είχε δείξει έμπρακτα ότι, μεταξύ άλλων, το γέλιο-κονσέρβα έτρωγε και περίπου 5 λεπτά καθαρού τηλεοπτικού χρόνου σε σειρές σαν τα Φιλαράκια. Δηλαδή, χωρίς αυτό θα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε περίπου 25% περισσότερη κωμωδία:

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες, η απάντηση στο πρόβλημα laugh track ήταν πάντα μπροστά στα μάτια μας. Δεν χρειάζεται καν να διώξεις το γέλιο-κονσέρβα για να διορθώσεις ένα παραδοσιακό sitcom. Εξάλλου, αν το αφαιρέσεις εντελώς τότε απλά θα έχεις κάτι παράξενα κενά εκεί που κανονικά οι ηθοποιοί περιμένουν το γέλιο να σταματήσει.

Αντ’ αυτού, τι καλύτερο από το να αντικαταστήσεις αυτόν τον ενοχλητικό ήχο με το υπέροχο, κελαριστό, παραμυθένιο, ονειρικό, κλασμένο, καρτουνίστικο, γκαριδο-γέλιο του Σεθ Ρογκεν. Αύγουστο έχουμε. Φλογίστε κι εσείς ένα και απολαύστε υπεύθυνα:

Best of internet