Quantcast

Κι άλλη μήνυση στον Τζόνι Ντεπ, αυτήν την φορά για ξυλοδαρμό εργαζόμενου στη νέα του ταινία

Ένα μέλος του συνεργείου κατήγγειλε τον Ντεπ για περιστατικό στα γυρίσματα του City of Lies

THE NERDSTREAM

10 Ιουλίου 2018

Έχουμε ξαναμιλήσει για τον Τζόνι Ντεπ στο παρελθόν, κι έχουμε υποστηρίξει ότι η σκατένια συμπεριφορά του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της μυθολογίας του «κακού παιδιού» που ήταν ο αγαπημένος των παρα-χολιγουντιανών ιστοριών. Φυσικά, η κακοποίηση γυναικών (όπως συνέβη στον γάμο του με την Άμπερ Χερντ), οι πιωμένες καγκουριές του και οι καταγγελίες από εργαζόμενούς του είναι όλα ενδεικτικά για το ότι δεν γίνεται η βιομηχανία του θεάματος να ρομαντικοποιεί με lifestyle τρόπο τέτοια πράματα που έχουν ως αποτέλεσμα καταπίεση άλλων ανθρώπων.

Ε, σ’ όλα αυτά έρχεται να προστεθεί άλλο ένα περιστατικό που έγινε γνωστό την Παρασκευή που μας πέρασε, μιας και κατατέθηκε μήνυση εναντίον του 55χρονου ηθοποιού για ξυλοδαρμό στα γυρίσματα της ταινίας City of Lies πέρυσι τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τη μήνυση του Γκρεγκ “Ρόκι” Μπρουκς που εργαζόταν ως location manager στην ταινία, ο Ντεπ τον άρχισε στα μπουκέτα όταν εκείνος τον ενημέρωσε ότι ξεπέρασαν το ωράριο για το οποίο είχαν κλείσει ένα χώρο για τα γυρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρουκς δήλωσε ότι αρχικά πήγε στον σκηνοθέτη της ταινίας, Μπραντ Φούρμαν, για να τον ενημερώσει ότι είχε λήξει το ωράριο, κι εκείνος του απάντησε: “πες το στον Τζόνι Ντεπ αυτό αν τολμάς”. Ε, το έκανε λοιπόν, ο Ντεπ του απάντησε με μπουνιές, φωνάζοντας έπειτα ότι θα του δώσει 100.000 δολάρια για να τον χτυπήσει κι εκείνος στο πρόσωπο.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της ιστορίας ήταν να απολυθεί ο εργαζόμενος 3 μέρες αργότερα, μιας και αρνήθηκε να υπογράψει ένα συμφωνητικό που θα τον εμπόδιζε να γνωστοποιήσει το περιστατικό.

Best of internet