Quantcast

Reddit υποστηρικτών του Thanos κρατάει τη φάση αληθινή, διαγράφοντας τα μισά μέλη του

Κάποιοι δεν θα νιώσουν και τόσο καλά

THE NERDSTREAM

6 Ιουλίου 2018

Αααχ ίντερνετ, πόσο σ’ έχουμε αγαπήσει, μισήσει – και κάθε τι στο ενδιάμεσο. Και φυσικά, η πηγή κάθε καταπληκτικής ζοφερής νέας ιδέας τη σήμερον ημέρα είναι ο θαυμαστός κόσμος του Reddit. Όπως ήταν λογικό, η έλευση του Avengers: Infinity War έφερε το ίντερνετ στην δύσκολη θέσει να παράξει περισσότερα memes από όσα μπορεί να καταναλώσει χωρίς να ματώσουν τα μάτια του, οδηγώντας σε ένα Thanos overkill όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Προφανώς, κι εδώ είναι που αρχίζετε να κινδυνεύετε από SPOILERS αν επιλέξετε να συνεχίσετε, το σχέδιο του Thanos να εξαφανίσει με μια κίνηση του χεριού του τον μισό πληθυσμό του γαλαξία ώστε να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα κάθε πλανήτη ως λύση στην εξάντληση των φυσικών πόρων δεν θα μπορούσε να μην έχει τους υποστηρικτές του ανάμεσα στις ultra-edgy και υπερ-ορθολογικές κοινότητες του Reddit. Έτσι λοιπόν, οι ασυγκράτητες meme δυνάμεις ενώθηκαν και δημιούργησαν το ηρωϊκό subreddit με τίτλο Thanos Did Nothing Wrong.

Προκειμένου, όμως, να μείνουν αληθινοί στο πνεύμα του μεγάλου μαλθουσιανού δασκάλου Thanos, οι mods του καναλιού αποφάσισαν να φέρουν την ισορροπία στο μαζικότατο subreddit με έναν εξαιρετικά ειρωνικό τρόπο: διαγράφοντας με μια κίνηση τα μισά μέλη του. Φυσικά, αυτό είναι ένα logistical nightmare, που λένε, μιας και το κανάλι έχει αυτήν τη στιγμή περίπου 350.000 μέλη. Αν υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα όμως, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η προθεσμία είναι η Δευτέρα 9 Ιουλίου και, προφανώς, θα είναι το μεγαλύτερο ban στην ιστορία του ίντερνετ.

Για την ιστορία πάντως, και χωρίς να ζητάμε τίποτα σε αντάλλαγμα, θα κάνουμε την χάρη στον Thanos, τους υποστηρικτές του κι εσάς να σας δώσουμε την λύση στο πρόβλημα που τον ανάγκασε να σκοτώσει τον μισό γαλαξία: για την εξάντληση των πόρων δεν φταίει ο υπερπληθυσμός, φταίει ο καπιταλισμός. Μπουμ.

Best of internet