Quantcast

Το φινάλε του «Parts Unknown» είναι το τελευταίο ταξίδι του Άντονι Μπουρντέν

Η εκπομπή έκλεισε τον 11ο κύκλο της χτες το βράδυ και, ναι, ήταν συγκινητικό

THE NERDSTREAM

25 Ιουνίου 2018

Χτες το βράδυ, το CNN πρόβαλε το τελευταίο ολοκληρωμένο επεισόδιο του Parts Unknown, δύο εβδομάδες μετά την αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν σε ηλικία 61 ετών. Αυτό θα ήταν από μόνο του συγκινητικό, φυσικά, αν ο αγαπημένος εκλιπών σεφ δεν έκανε (όπως πάντα) το κάτι παραπάνω ώστε να μετατρέψει το τελευταίο του τηλεοπτικό ταξίδι. Οι αποχαιρετισμοί ήταν πολλοί (κάποιοι πιο συγκινητικοί από άλλους), αλλά η τελευταία ολοκληρωμένη δουλειά του Μπουρντέν έχει μοιραία την ιδιαιτερότητά της.

Έτσι, λοιπόν, ο Μπουρντέν μαζί με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι επισκέπτονται το δυσπρόσιτο και ξεχασμένο βασίλειο του Μπουτάν στην Ασία – κάτι που οι δυο τους είχαν επαναλάβει και στη Μαδαγασκάρη. Και ήδη από την αρχή του επεισοδίου, ο χορτοφάγος Αρονόφσκι ρωτάει τον Μπουρντέν αν πιστεύει ότι τα ζώα υποφέρουν. Η απάντησή του είναι αφοπλιστική: “Ο πόνος είναι πόνος. Αν αυτό δεν σου λέει τίποτα, τότε κάτι πηγαίνει τελείως στραβά με σένα“.

Εν τω μεταξύ, η παραγωγή της εκπομπής έχει στα χέρια της και ένα πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα που είχε ξεκινήσει ο Άντονι Μπουρντέν για την 12η σεζόν του Parts Unknown, αλλά ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα αξιοποιηθεί με κάποιον τρόπο ή αν θα μείνουν ανολοκλήρωτο. Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής και αποχαιρετίστε ξανά τον Άντονι Μπουρντέν, αυτήν την φορά μέσα από το αντίο του επί τω έργω:

Best of internet