Quantcast

Ο Ντέιβιντ Λιντς αρνείται να εξηγήσει το Twin Peaks, αντ’ αυτού πουλάει μπλουζάκια στο Amazon

Lynch gonna Lynch, με λίγα λόγια

THE NERDSTREAM

14 Ιουνίου 2018

Ω, πόσα και πόσα μυαλά δεν έχει διαλύσει ο Ντέιβιντ Λιντς. Αναμφισβήτητα μεγάλο κομμάτι αυτής της μυαλοδιάλυσης αποδίδεται στο κινηματογραφικό του έργο (με χαλαρές ταινιούλες σαν το Eraserhead ή το Mullholand Drive μωρέ), αλλά ένα εξίσου μεγάλο τμήμα της ευθύνης ανήκει στο Twin Peaks. Ναι, φίλες και φίλοι, τη σειρά που άλλαξε την τηλεόραση (ερήμην της, εν πολλοίς) πριν από 2μιση δεκαετίες και πέρυσι επέστρεψε για να την διαλύσει στα εξ ων συνετέθη.

Καθώς λοιπόν ο αγαπημένος σκηνοθέτης έχει ανακοινώσει ήδη πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο σινεμά, ο μαγικός κόσμος του ίντερνετ ασχολείται ακόμα με το να ξεδιαλύνει το μυστήριο της τρίτης σεζόν του Twin Peaks. Χτες όμως διαβάσαμε την υπέροχη και εκτενέστατη συνέντευξή του στο Deadline, και επιβεβαιώσαμε με τον πιο σαφή τρόπο αυτό που έτσι κι αλλιώς είναι η φιλοσοφία του Ντέιβιντ Λιντς: δεν έχω να σας εξηγήσω τίποτα, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας, μεγάλοι άνθρωποι (;) είστε. Με λίγα λόγια, ο Λιντς αρνείται κατηγορηματικά να εξηγήσει τι συνέβη ακριβώς στο Twin Peaks: The Return, δηλώνοντας αφοπλιστικά πως “οι ιδέες ήρθαν και μου παρουσίασαν αυτό που είδατε”.

Μην στεναχωριέστε όμως αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες, αν θέλετε να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο μυαλό του Ντέιβιντ Λιντς υπάρχει πλέον ένας πολύ πιο ευθύς δρόμος σε σχέση με φλωριές όπως οι ερμηνείες ταινιών και σειρών. Ο Λιντς, λοιπόν, αποφάσισε να το ρίξει στον σχεδιασμό t-shirts, και ναι τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να τα αγοράσετε γιατί απ’ ό,τι έχουμε παρατηρήσει έξω έχει καλοκαίρι. Και όχι, δεν είναι καθόλου περίεργο που έχει στήσει μια επίσημη Amazon σελίδα με το όνομα Studio: David Lynch όπου πουλάει κάθε μπλουζάκι στην μοναδική τιμή των 26 δολαρίων. Με τις υγείες σας.

Best of internet