Quantcast

Δημιουργός Friends: Δεν παίζει reunion, συνεχίστε να βλέπετε τις επαναλήψεις στο Star

Ο David Crane μιλάει για την πιθανότητα αναβίωσης της σειράς, η οποία είναι ανύπαρκτη

THE NERDSTREAM

7 Ιουνίου 2018

Ναι, χαμός γίνεται με τις αναβιώσεις, τα reboots, τα remakes, τα sequels, τα prequels – γνωστά πράγματα, τα ξέρετε. Πιθανώς σας φαίνεται εκνευριστικό, ίσως σας αρέσει, κατά πάσα πιθανότητα αδιαφορείτε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι που είστε. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχε μια σειρά της παιδικής μας ηλικίας που βασανίζεται απ’ την φημολογία περί reunion εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια. Και ναι, είναι τα Φιλαράκια φυσικά.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας με το TheWrap, ο συνδημιουργός της σειράς David Crane δήλωσε χωρίς πολλά πολλά ότι το ενδεχόμενο αναβίωσης των Friends είναι μηδαμινό. Όπως είπε κι ο ίδιος: “Ποτέ δεν θα γίνει. Ποτέ. Το κάναμε. Τελείωσε. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να δείτε άλλο, γιατί είχε χαρούμενο τέλος”. Στο παρελθόν, εξάλλου, η έτερη δημιουργός Marta Kaufmann είχε δηλώσει πώς η σειρά αφορά μια περίοδο της ζωής όπου οι φίλοι είναι η οικογένειά σου και, αφού στο τέλος ο καθένας φτιάχνει δική του οικογένεια, οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές πλέον.

Παρ’ όλα αυτά, ο Crane μπήκε τουλάχιστον στον κόπο να απαντήσει σε μια απορία που μας βασανίζει για χρόνια ψιλοχεστήκαμε βασικά: είναι ακόμα ζευγάρι ο Ρος και η Ρέιτσελ; Ο Crane ήταν σαφής στην απάντησή του: “Μα ναι, φυσικά, 10 χρόνια το παλεύανε”. Μπράβο τα παιδιά. Όχι, μπράβο.

Best of internet