Quantcast

Ασέβαστοι έκλεψαν την αυθεντική στολή του Iron Man από αποθήκη στο Λος Άντζελες

Εκτός από ασέβαστοι βέβαια είναι και ατρόμητοι, γιατί αποφάσισαν να τα βάλουν με τον Iron Man

THE NERDSTREAM

10 Μαΐου 2018

Κάποιοι ληστές χωρίς καμία συναίσθηση του κινδύνου φαίνεται ότι αποφάσισαν να κλέψουν την πανάκριβη στολή του Iron Man, δηλαδή την χρυσοκόκκινη πανοπλία που φορούσε ο Τόνι Στάρκ όταν τον καλούσε το καθήκον.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Λος Άντζελες, η πανοπλία/στολή που φορούσε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδυόμενος το ήρωα της Marvel «Iron Man» στην πρώτη ταινία της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς το 2008 εξαφανίστηκε από την αποθήκη στην οποία φυλασσόταν, ενώ οι αρχές λένε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως στοιχείο για το που βρίσκεται η πανοπλία.

Οι ιδιοκτήτες της αποθήκης ειδοποίησαν την αστυνομία και είπαν ότι πιστεύουν πως η πανοπλία του φορούσε ο Τόνι Σταρκ πρέπει να εκλάπη μεταξύ Φεβρουαρίου και 25ης Απριλίου, από τους χώρους αποθήκευσης αξεσουάρ κινηματογράφου που διατηρούν στο προάστιο Πακόιμα του Λος Άντζελες.

Η αστυνομία βεβαιώνει ότι αυτή η «ασυνήθιστη» κλοπή εξετάζεται ως «προτεραιότητα», ενώ η αξία της εκτιμάται στα 325.000 δολάρια (δηλ. 274.000 ευρώ).

Ο πρώτος «Iron Man», διασκευή κόμικς της Marvel στη μεγάλη οθόνη, είχε «χτυπήσει» στα ταμεία 585 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αναμένεται να ενσαρκώσει ξανά τον Iron Man στην επερχόμενη ταινία Avengers σε ένα χρόνο από τώρα, λογικά με κάποια άλλη στολή.

Πηγή: The Hollywood Reporter

Best of internet