Quantcast

Ο δήμος Σπάρτης κάνει τον Φρανκ Μίλερ επίτιμο δημότη και τον σπαμάρει ανελέητα με δωράκια Leonidas

Δείτε και κλάψτε που δεν πήγατε στο Comic Con 4 της Θεσσαλονίκης

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2018

Πραγματικά μεγάλες στιγμές περίμεναν όσους φίλους τον κόμιξ (και του αθάνατου ελληνικού καλτ, όπως αποδείχτηκε) αποφάσισαν να ανέβουν μέχρι την όμορφη Θεσσαλονίκη, στην οποία στέλνουμε τα φιλιά μας, για το Comic Con 4. Μια από τις ατραξιόν της διοργάνωσης που έγινε από τις 4 ώς τις 6 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ήταν φυσικά η παρουσία του Φρανκ Μίλερ, γνωστού για την δημιουργία γνωστών κόμιξ όπως τα 300, Sin City και The Dark Knight Returns – και έμμεσα υπεύθυνου για ένα βασικό κομμάτι του εγχώριου ΑΕΠ, δηλαδή την βιομηχανία διάδοσης ελληνικού πολιτισμού με μπλούζες THIS IS SPARTA και μούσια LEONIDAS.

Ο Μίλερ, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα για να τιμηθεί για το έργο του, αλλά η τιμή που έλαβε ήταν τελικά η μεγαλύτερη που μπορεί να αποδοθεί σε άνθρωπο των τεχνών και των γραμμάτων. Σύμφωνα με το έγκυρο σφύριγμα από γνωστά τσακάλια του χώρου των κόμιξ που πρόσκεινται φιλικά στην ιστοσελίδα μας, ο Μίλερ εμφανίστηκε τελικά στη Comic Con 4 και στην τελετή βράβευσης τον περίμενε – ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; – ένα σημείωμα από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης.

Ο δήμος της Σπάρτης λοιπόν απευθύνεται στον γηραλέο πια Μίλερ ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο Σπαρτιάτη, καλώντας τον να σκάσει μύτη στην σπουδαία αθλητική διοργάνωση ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και λούζοντας με υπερβολική αγάπη αλλά και πλούσια δώρα, όπως ένα μπουκάλι λάδι από την ευλογημένη γη της Σπάρτης (βιολογικότατο, όπως μαθαίνουμε), ένα αγαλματίδιο Σπαρτιάτη από ανακυκλώσιμα υλικά, δυο σουβεράκια για να πίνει τον καφέ του, και βέβαια ένα σπαρτιάτικο μπρελοκάκι.

Δειτέ λοιπόν ολόκληρο το βίντεο με τα δώρα από το πανηγύρι της Δονούσας από την τιμητική τελετή προς τον Φρανκ Μίλερ, ξεκινώντας από το σημείο που ο μετρητής γράφει 12:45, και γεμίστε κι εσείς την ψυχή σας με αγάπη όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς:

Best of internet