Quantcast

Όλα τα εξωφρενικά memes με τον Thanos αφού το μισό internet ασχολείται μόνο μαζί του πλέον

Ποτέ άλλοτε δεν έχουμε νιώσει τόσο ευτυχισμένοι

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2018

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, περάσανε κιόλας δύο βδομάδες από την κυκλοφορία του Avengers: Infinity War στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στο μεταξύ, η ταινία κατάφερε να μας κάνει να πιστέψουμε στην δύναμη του Marvel Cinematic Universe ξανά με πάθος κι επίσης κατάφερε να σπάσει ό,τι εισπρακτικό ρεκόρ βρέθηκε στο δρόμο της. Καθώς όμως οι φίλοι και επίδοξοι θεατές του Infinity War έκαναν για κάμποσες μέρες σλάλομ ώστε να αποφύγουν τα spoilers που έσκαγαν απειλητικά από κάθε κατεύθυνση, υπήρξε μια μανία που απελευθέρωσε τις σκοτεινότερες δυνάμεις του εγχώριου και διεθνούς ίντερνετ.

Ναι, φίλοι και φίλες, μιλάμε προφανώς για τα memes με τον Thanos. Αν τυχόν δεν είστε φίλοι του υπερ-ηρωικού κινηματογράφου τότε ίσως έχετε απορήσει με αυτά τα ανιέρα φωτοσοπαρίσματα με ένα στρογγυλό μωβ κεφάλι που σκάνε στο feed σας. Αν, από την άλλη, σας είναι γνώριμη η ευγενής φυσιογνωμία του Thanos, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έχετε εισχωρήσει κι εσείς σ’ αυτήν την μεγάλη παιδική χαρά που έχει στηθεί σε σκοτεινά meme pages, στην κεντρική σελίδα του reddit και σε επιλεγμένα προφίλ συμπαθέστατων φεησμπουκικών φίλων σας.

Επειδή πάντα μας ενδιαφέρει το έργο της διατήρησης και ανάδειξης της ιντερνετικής πολιτισμικής κληρονομιάς, μαζέψαμε τα αγαπημένα μας από αυτά τα ανίερα memes και καλούμε εσάς να ψηφίσετε και να ανεβάσετε τα δικά σας. ΟΚ, δεν θα πούμε ψέματα – κάποια από αυτά τα έχουμε φτιάξει εμείς. Συγνώμη.

Μάλιστα

Μάλιστα

Σκληρό

Σκληρό

ΤΖΑΚ

ΤΖΑΚ

Γιατί

Γιατί

Έχει λύσεις

Έχει λύσεις

Disney War

Disney War

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Αλήθεια είναι

Αλήθεια είναι

Solved

Solved

Ναι

Ναι

Θάνος

Θάνος

Deal with it

Deal with it

Μάλιστα

Μάλιστα

Spoiler

Spoiler

Sold

Sold

Best of internet