Quantcast

Αυτό το σκέτς του SNL αποδεικνύει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από τα tweets του Kanye West

Ο Donald Glover στήνει μια παρωδία του A Quiet Place μετατρέποντάς το σε κάτι πολύ πιο εφιαλτικό

THE NERDSTREAM

7 Μαΐου 2018

Τα άστρα ήρθαν όλα στην κατάλληλη θέση, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Τι χρειαζόταν; Μια καινούρια καλή ταινία τρόμου ως βάση, ένας λαλημένος σελέμπριτι ως έμπνευση κι ένας υπερ-ταλαντούχος κωμικός για να το κάνει πράξη. Με λίγα λόγια, η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας για ένα κλασικό απολαυστικό σκετς-παρωδία του Saturday Night Live.

Αυτό έγινε, λοιπόν, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο Donald Glover, γνωστός για τον ρόλο του ως Troy στο Community και την ολοδική του εξαιρετική σειρά Atlanta, ήταν ο παρουσιαστής του SNL γι’ αυτήν τη βδομάδα και, αφού έκανε τον μονόλογό του και τραγούδησε, πρωταγωνίστησε επίσης σ’ ένα απ’ τα καλύτερα σκετς που έχουμε δει τελευταία.

Αν θυμάστε, που θυμάστε δηλαδή, ο ράππερ/μουσικός/φιλόσοφος/enterpreneur Kanye West κατάφερε να γίνει ακόμα πιο αντιπαθής την περασμένη βδομάδα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι οι μαύροι πέρασαν 400 χρόνια σκλαβιάς στις ΗΠΑ επειδή το επέλεξαν οι ίδιοι. Στο σκετς λοιπόν παρακολουθούμε τον Glover και το καστ του SNL να βρίσκονται στον κόσμο του A Quiet Place (της υπέροχης ταινίας τρόμου του John Krasinski που βγήκε τον προηγούμενο μήνα στις αίθουσες) και να κινδυνεύουν θανάσιμε από τις δηλώσεις του μεγάλου ανθρώπου της εποχής μας, Kanye West.

Παράλληλα, βέβαια, να επισημάνουμε ότι η δεύτερη σεζόν του Atlanta ολοκληρώνεται στις 10 Μαΐου με το τελευταίο της επεισόδιο, ενώ μέσα στο σαββατοκύριακο ο Glover, χρησιμοποιώντας το ραπ ψευδώνυμό του Childish Gambino, μας πέταξε απροειδοποίητα ένα έπικ κομμάτι που δυσκολευόμαστε πολύ να σταματήσουμε να ακούμε.

 

Best of internet