Quantcast

Όλα όσα αγαπήσαμε στο Cinéλθετε είναι εκεί στο ένα και μοναδικό νέο του επεισόδιο

Οι Διονύσης Ατζαράκης και Θωμάς Ζάμπρας επέστρεψαν και δεν αστειεύονται oh wait

THE NERDSTREAM

25 Απριλίου 2018

Αυτός ο Απρίλης είναι καυτός, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αφενός, έχει πολλή ζέστη. Αφετέρου, είναι καυτός τηλεοπτικά και κινηματογραφικά. Κάποιοι από εσάς περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή του Westworld, την επιστροφή του The Handmaid’s Tale, την επιστροφή των Avengers με το Infinity War… Λάθος. Λυπόμαστε. Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει. Γιατί από τις 16 του μήνα που είδαμε το trailer του Cinéλθετε 17, ξέραμε ότι το HBO κι η Marvel θα πασχίζανε γενναία πλην μάταια να ανταγωνιστούν την επιστροφή της αγαπημένης εκπομπής των κωμικών Διονύση Ατζαράκη και Θωμά Ζάμπρα.

Μετά από κάποιο καιρό απουσίας που δεν είμαστε σίγουροι πόσο ακριβώς ήταν αλλά μας φάνηκε μια αιωνιότητα, το Cinéλθετε επέστρεψε μετά τυμπανοκρουσιών με ένα και μοναδικό νέο επεισόδιο. Η πρώτη προβολή του νέου επεισοδίου, υπ’ αριθμόν 17, έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στο θέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης στα πλαίσια του φετινού Comicdom Con, παρουσία των δύο κωμικών στον πρόλογο του επεισοδίου και στο Q&A που ακολούθησε.

Δείτε, λοιπόν, το 17ο έκτακτο φουλ-εξτρά επεισόδιο του Cinéλθετε και παρακολουθήστε τους Ατζαράκη και Ζάμπρα να προσπαθούν υπέροχα να αναμετρηθούν με μια από τις χειρότερες ταινίες ever.

Best of internet