Quantcast

Δικό του τρενάκι του τρόμου θα έχει πλέον το Walking Dead στην Αγγλία

Χεστήκαμε πάνω μας

THE NERDSTREAM

22 Φεβρουαρίου 2018

Μήπως έχετε δει και τα 107 επεισόδια του The Walking Dead; Μήπως έχετε διαβάσει και τα 176 τεύχη του κόμικ; Μήπως, με λίγα λόγια, έχετε βαρέσει ζόμπι-χαρμάνες και ψάχνετε κάτι καινούριο να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας; Κανένα πρόβλημα, πλέον το The Walking Dead θα έχει δικό του theme park, αφού απ’ ό,τι φαίνεται το χαρτί και η οθόνη ήταν πολύ μικρά για να χωρέσουν τόσους walkers.

Έρχεται λοιπόν το Thorpe Park, ένα λούνα παρκ στην Μ. Βρετανία, και ανακοινώνει πως έχει σχεδόν έτοιμο ένα rollercoaster βασισμένο στην διάσημη τηλεοπτική σειρά, το πρώτο του είδους του στον κόσμο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του μόλις 26χρονου δημιουργού του στο Independent, το τρενάκι θα είναι φουλ κομπλέ τρομακτικό, προσφέροντας ένα επικό χέσιμο που θα αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό από practical και digital ειδικά εφέ, σκοτεινή ατμόσφαιρα, εξαίσιες μυρωδιές σαπίλας και ζωντανούς ηθοποιούς που θα στην πέφτουν, μεταξύ άλλων, ενώ θα περιλαμβάνει και τον πύργο από την φυλακή της τρίτης σεζόν του Walking Dead.

Το Walking Dead: The Ride, το οποίο πριν ανακαινιστεί ήταν ένα ρεηβάδικο rollercoaster από τα 90s (οκ, αυτό ακούγεται πιο τρομακτικό), αναμένεται να ανοίξει φέτος το Πάσχα ως τμήμα του αφιερώματος The Year of the Walking Dead, ενώ την 9η σεζόν της σειράς την περιμένουμε στα τέλη του ’18.

Δείτε και το σχετικό βίντεο, μαζί με την αφίσα του theme park:

Best of internet