Quantcast

Πέθανε σε ηλικία μόλις 46 χρονών η τραγουδίστρια των Cranberries

Η Dolores O’Riordan έφυγε από τη ζωή σήμερα στο Λονδίνο για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε ξαφνικά πάρα πολύ νέα η πολύ χαρακτηριστική φωνή των The Cranberries, Dolores O’Riordan. Σύμφωνα με τη δήλωση ενός εκπροσώπου της μπάντας στο ιρλανδικό μέσο The Limerick Leader, η ιρλανδέζα τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή στο Λονδίνο σήμερα σε ηλικία μόλις 46 χρονών.

Όπως αναφέρει η δήλωση:

“Ήταν 46 χρονών. Η βασική τραγουδίστρια της ιρλανδικής μπάντας The Cranberries ήταν στο Λονδίνο για σύντομες ηχογραφήσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.”

Προς το παρόν δεν έχει δημοσιευτεί ούτε η αιτία θανάτου. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, η O’Riordan έγινε γνωστή ως φωνή των The Cranberries. Η μπάντα ιδρύθηκε το 1980 από τους αδερφούς Noel και Mike Hogan και η τραγουδίστρια έγινε μέλος της αφού διάβασε μια σχετική αγγελία σε τοπική εφημερίδα το 1989.

Οι Cranberries κατέληξαν τελικά να πουλάνε κάπου 40 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, ενώ η ίδια η O’Riordan αργότερα κυκλοφόρησε και δύο προσωπικούς δίσκους: Το Are You Listening? του 2007 και το No Baggage του 2009. Η οικογένεια και οι φίλοι της τραγουδίστριας έχουν ζητήσει διακριτικότητα προς το παρόν.

 

Best of internet