Quantcast

Game Of Thrones: Οι δράκοι τουμπάνιασαν και σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές αναμένεται να γίνει ο τρελός χαμός στην 7η σεζόν (PHOTOS)

Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι δράκοι της Καλίσι !11!!

Τσαγκ

24 Μαΐου 2017

Προετοιμαστείτε γιατί η νέα σεζόν θα είναι γρήγορη και πολύ έντονη. Σύμφωνα με όσα είπε ο Coster Waldau ο ηθοποιός που παίζει τον μονόχειρα Jaime Lannister, η φετινή σεζόν θα έχει τελείως διαφορετικό ρυθμό αφήγησης από τις άλλες 6 προηγούμενες.

 

Όλα συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είχαμε συνηθίσει στις προηγούμενες σεζόν, πράγματα που έπαιρναν υπό νορμάλ συνθήκες μια ολόκληρη σεζόν για να γίνουν, τώρα γίνονται σε ένα μόνο επεισόδιο

Επεσήμανε ο Waldau

Ο Kit harington aka jon Snow συμφωνεί με τον Lannister:

Αυτή η σεζόν είναι τελείως διαφορετική γιατί γκαζώνει προς το τέλος της σειράς, πολλά πράγματα συγκρούονται μεταξύ τους και συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα από ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο GOT. Είναι εντυπωσιακό!

 

 

Οι δημιουργοί της σειράς εξηγούν ότι η 7 σεζόν θα είναι γρηγορότερη από τις προηγούμενες, όχι γιατί θα έχει τρία λιγότερα επεισόδια (επτά) σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, άλλα γιατί όλες οι μάχες που χτίζονταν σιγά σιγά τις προηγούμενες 6 σεζόν έρχεται η ώρα να ξεσπάσουν, γεγονός που κάνει τους χαρακτήρες  να κινηθούν πιο γρήγορα ως προς τις αποφάσεις τους.

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορώ να απολαύσω για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσω αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7

πηγή 

 

Best of internet