Quantcast

O Μάθιου Πέρι αποκάλυψε την αγαπημένη του ατάκα από τα φιλαράκια και δεν είναι αστεία

Ξενερώσαμε με την επιλογή του για το καλύτερο αστείο του Τσάντλερ Μπινγκ

THE NEWSROOM

3 Απριλίου 2017

Μάρκο Σεφερλή έχει πάθει από ό,τι φαίνεται ο Μάθιου Πέρι, γνωστός από τον ρόλο του στην σειρά “Τα Φιλαράκια” στην οποία έπαιζε τον Τσάντλερ Μπινγκ.

 

 

Ο Πέρι ρωτήθηκε στην εκπομπή του ABC “Good Morning America” ποιο ήταν το αγαπημένο του αστείο από την δημοφιλή σειρά, καθώς αυτός είχε τις πιο φαρμακερές ατάκες από όλους τους πρωταγωνιστές.

Το αγαπημένο αστείο του ηθοποιού ήταν από το επεισόδιο ” The One With Ross’s New Girlfriend” από την δεύτερη σεζόν της σειράς. Σε έναν διάλογο που είχε με τον Ματ Λε Μπλανκ aka Τζοι.

 

Στην συγκεκριμένη σκηνή ο Τζόι προσπαθεί να πείσει τον Τσάντλερ να πάει στον ράφτη που πήγαινε ο ίδιος όταν ήταν μικρός. Και ο διάλογος πάει κάπως έτσι

  • Ήμουν 15. Όχι, περίμενε…16. Όχι, συγγνώμη, 15…Εντάξει, πότε είχαμε 1990; λέει ο Τζόι, που αδυνατεί να θυμηθεί πότε έραψε το πρώτο του κοστούμι
  • ΟΚ, πρέπει να σταματάς την μπατονέτα όταν βρίσκεις αντίσταση! του απαντάει ο αστειάτορας Τσάντλερ

Δείτε το βιντεάκι

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πει και καλύτερα αλλά θα τα έχει ξεχάσει μάλλον, μιας και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, δε θυμάται βασικά πράγματα στα γυρίσματα λόγω των ντραγκς και των καταχρήσεων που έκανε στα 90s.

Best of internet