Quantcast

Μπαρ στην Δανία πληρώνει 2950 ευρώ για να βλέπεις ταινίες ερωτικού περιεχομένου 20 ώρες τη βδομάδα

Πληροφορίες εντός

Τσαγκ

18 Απριλίου 2016

Ένα bar στην Δανία προσφέρει μισθό 2950 για έναν μερακλή που προτίθεται να καθίσει και να δει 20 ώρες τσόντας την εβδομάδα για ένα μήνα.

Hornsleth-Bar

Το bar The Hornsleth στο Aarhus θα προμηθεύσει τον τυχερό που θα πάρει την δουλειά, με λάπτοπ , πληθώρα dvd με πορνό και φυσικά τον προσωπικό του χώρο. Ο σκοπός της όλης φάσεως είναι ο εργαζόμενος να δει όσες περισσότερες ταινίες ερωτικού περιεχόμενου μπορεί και να συλλέξει από αυτές τους καλύτερους ήχους . Μετά θα πρέπει να τους ενώσει σε μια 60 ώρη ηχητική λούπα που θα παίζει στις κυριλέ τουαλέτες του μπαρ.

Hornsleth-Bar (1)

Οι υπεύθυνοι του μπαρ (που έχει περίπου 2000 πελάτες κάθε σ/κ) θέλουν ένα άτομο το οποίο φυσικά να είναι πάνω από 18 χρόνων, να είναι ανοιχτόμυαλος/η και να τους αναλύσει γιατί θα είναι καλύτερος επιλογέας πορνό ήχων από τους άλλους διαγωνιζόμενους για την θέση.

Hornsleth-Bar (2)

Οι αιτήσεις  όπως είναι φυσικό είναι άπειρες  ανάμεσα τους και πολλοί “περίεργοι” τύποι άλλα και πολύ αξιόλογα άτομα, μας ενημερώνει ο διευθυντής του bar. Οι ήχοι θα είναι μέρος ενός τουαλετικού installation το οποίο εκτός από βογκητά θα περιλαμβάνει και φωτογραφίες διάσημων πορνοστάρ στους τοίχους .

 

Best of internet