Quantcast

Τώρα κλαιν’ όλα τα αυνάνια: Η Lisa Ann αποσύρεται από την ενεργό δράση!

Η Μεγάλη Κυρία του σύγχρονου πορνό ανακοίνωσε πως κρεμάει τις ζαρτιέρες της

THE NEWSROOM

16 Δεκεμβρίου 2014

Είναι μια θλιβερή στιγμή: μαθητές θα μείνουν χωρίς δασκάλα, γαμπροί χωρίς πεθερά και έγχρωμοι χωρίς μεσίτρια να τους δείχνει σπίτια, επειδή η Λίζα Αν Κόρπορα, διεθνώς γνωστή ως απλά Lisa Ann, ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της θριαμβευτικής καριέρας της, σε ηλικία 42 χρονών.

Untitled

 

Μέσα από μια δεκασέλιδη χειρόγραφη επιστολή που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook, η ηθοποιός ευχαρίστησε συνεργάτες και φανς για την αγάπη τους και εξήγησε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο χώρο, άλλα από άλλα πόστα πλέον, αφού θα συμμετέχει σε ταινίες ως σκηνοθέτιδα και παραγωγός.

 

f789ad4135ad16dc8f4484e3bf448828-d2y3vne

 

 

Exxxotica Expo 2013 - May 31, 2013

 

Πολύ όμορφη γυναίκα και με μηδενικές αναστολές σε αυτά που έκανε on camera, η Lisa Ann ήταν σίγουρα η σημαντικότερη εκπρόσωπος της milf-cougar τάσης που εξερράγη τα τελευταία χρόνια στην πορνοβιομηχανία.

Το 2008-2009 έγινε γνωστή και εκτός των ορίων του πορνό παίζοντας τη μουρλή δεξιά πολιτικό των ΗΠΑ Σάρα Πέιλιν σε μια σειρά από τσοντοπαρωδίες, ενώ το IMdB της δίνει κρέντιτ για 271 ταινίες, με τίτλους όπως “MILF Squirters 2”, “I’m a MILFaholic”, “You’ve Got a Mother Thing Cumming 2”, “Say Hi to Your Mother for Me”, “Milflicious” κ.α.

 

Lisa+Ann+Adult+Video+News+Awards+Hard+Rock+XP7L8l7qFdJl

 

 

lisa_ann_Twitter

 

 

url

 

Για να γίνει κατανοητή η απώλεια, αξίζει να σημειωθεί πως το σάιτ PORNMD καταγράφει τι ψάχνουν οι χρήστες των τσοντοσάιτ ανά χώρα – και οι τοπ αναζητήσεις στην Ελλάδα τους τελευταίους 6 μήνες είναι οι παρακάτω:

 

adult-search-country-17

 

Ήταν θεσμός η Λίζα Ανν. Την ευχαριστούμε για όλα.

 

Best of internet