Quantcast

Πώς πραγματικά θα έπρεπε να είναι οι επαναλήψεις στην ελληνική τηλεόραση

Η καλοκαιρινή ελληνική τηλεόραση που μας αξίζει

Μην νιώθετε άσχημα, αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες, που το σώμα, η ψυχή και το πνεύμα σας λιώνει σαν το κερί μπροστά από τις τηλεοπτικές επαναλήψεις των 90s σήριαλ. Και μεις αυτό κάνουμε. Όλοι αυτό κάνουν. Έτσι είναι η ζωή σ’ αυτήν την μικρή χούφτα γης κατά τους μετα-αποκαλυπτικούς, καυτούς, κολασμένους μήνες του ελληνικού καλοκαιριού – δίχως φράγκα, δίχως νησάκια, δίχως καβάτζα καμιά.

Από την άλλη, βέβαια, επειδή μπροστά την 783η επανάληψη του Ρετιρέ, του Καφέ της Χαράς, του Εμείς κι Εμείς και του Κωνσταντίνου και Ελένης λυγίζουν ακόμα κι οι πιο δυνατοί, αποφασίσαμε να τραβήξουμε τα πράγματα στα άκρα, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να λάβουμε τα σκληρά καριόλικα μέτρα που απαιτούν αυτοί οι σκληρά καριόλικοι καιροί.

Έτσι λοιπόν, βάλαμε κάτω το καλοκαιρινό πρόγραμμα επαναλήψεων της ελληνικής τηλεόρασης και ακολουθήσαμε την γνωστή επιστημονική μέθοδο μια-λέξη-αλλάζεις-και-απογειώνεται, ώστε να δείξουμε στο κουρασμένο τηλεοπτικό της χώρας πως θα έπρεπε να γίνεται κανονικά.

Οι Μάγισσες της Νέας Σμύρνης

Μητέρες παικτών του Πανιώνιου φτάνουν στα άκρα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή των Πανθήρων στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Δέκα Λεπτά Φασιστοκήρυγμα

Οι αγαπημένοι σας τραγόπαπες βιντεοσκοπούν ένα comedy special με όλα τα αστεία που έκαναν θραύση στις περιοδείες για το Μακεδονικό και το Gay Pride.

Είμαστε στον Αστέρα

Μια παρέα παλιών συμμαθητών συναντιέται κάθε Κυριακή στην εξέδρα του Αστέρα Τρίπολης και βρίζει τις μάγισσες μανάδες του Πανιώνιου.

Λόγω Τιμούλας

Η ιστορία μιας παρέας παιδιών από την Πάτρα™ προσπαθεί να βρει τον δρόμο της μέσα στις Facebook προσφορές της της Αθηναϊκής καθημερινότητας.

Το Σημάδι των Scorpions

Γνωστό γερμανικό ροκ συγκρότημα κολλάει τα τελευταία του ένσημα σε γνωστή μεσογειακή ηλιόλουστη χώρα, αλλά τελικά μπλέκει στον βρωμερό υπόκοσμο του λιμανιού.

Η Ζωή μας μια Voltaren

Μια παρέα πρώην συμφοιτητών στην Αθήνα συναντιέται ξανά στα 35 της χρόνια και μαθαίνει από πρώτο χέρι ότι η ζωή είναι πόνος, κυρίως στη μέση.

Βέρια στο Ταξί

Απεγνωσμένος επαγγελματίας οδηγείται στο έγκλημα και την διακίνηση ναρκωτικών για να ανταγωνιστεί το Uber, κυρίως επειδή θέλει Φεράρι.

Το Ρετιναφτορέ

Τα παιδικά χρόνια του Βιεϊρίνια στις υστερικές, πυκνοκατοικημένες, γκρίζες μικροαστικές συνοικίες της Πορτογαλίας των 90s.

Κωνσταντίνος και Ελλάνιοι

Συντηρητικός καθηγητής βυζαντινολογίας μοιράζεται νεοκλασικό στο Μαρούσι με οπαδούς του Σώρρα, όλα πηγαίνουν καλά.

Best of internet