Quantcast

Το Netflix φτιάχνει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση Britney Spears, ετοιμαστείτε να βροντοφωνάξετε #FreeBritney

Το επόμενο φαινόμενο τύπου Tiger King; Καθόλου απίθανο

THE NERDSTREAM

16 Φεβρουαρίου 2021

Θυμάστε πριν από κάνα δυο χρόνια που το Hulu έβγαλε ένα ντοκιμαντέρ για το επικό φεστιβάλ-απάτη Fyre Festival και λίγο αργότερα το Netflix έφτιαξε ένα παρόμοιο ντοκιμαντέρ για το ίδιο θέμα με σκοπό να πάρει όλο το clout; Ε, κάτι παρόμοιο ετοιμάζεται να γίνει και τώρα όσον αφορά τη μεγάλη υπόθεση που λέγεται Britney Spears.

Μετά το Framing Britney Spears που κυκλοφόρησε πρόσφατα το Hulu, ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Bloomberg μας λέει ότι το Netflix ετοιμάζεται να φτιάξει κι αυτό ένα ντοκιμαντέρ για τη διαχείριση της περιουσίας μιας από τις μεγαλύτερες pop star στον κόσμο από τον πατέρα της. Αν δεν γνωρίζετε ήδη, μιλάμε για την υπόθεση που έχει οδηγήσει στο δίκαιο αίτημα του #FreeBritney.

Προφανώς το Netflix είναι μια μεγάλη φάμπρικα για viral ντοκιμαντέρ, αφού μέσα στο 2020 μας έδωσε Tiger King, The Last Dance και The Social Dilemma, οπότε είναι λογικό να ψάχνει το επόμενο καυτό θέμα του. Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το πρότζεκτ, αλλά κάτι μάς λέει ότι δεν θα αργήσει και τόσο πολύ να φτάσει στις οθόνες μας.

Best of internet