Quantcast

Ξανά στα charts το It’s The End Of The World των R.E.M, για κάποιο μυστηριώδη λόγο

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

THE NERDSTREAM

18 Μαρτίου 2020

Κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται διαφορετικά μια τέτοια κρίση, αγαπητές φίλες και φίλοι. Άλλοι θέλουν να πάνε στο happy place τους και να περάσουν την καραντίνα με Friends ή The Office. Άλλοι θέλουν να κάνουν ομοιοπαθητική και να το ρίξουν στις δυστοπίες. Άλλοι θέλουν να δουν πράγματα που προβλέψανε αντίστοιχες επιδημίες, σαν το Contagion καλή ώρα.

Και φυσικά, πάντα η μουσική στέκεται στο πλευρό της ανθρωπότητας για να την βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. Στην Ιταλία τραγουδάνε από τα μπαλκόνια, ενώ ο Light καλεί το πανελλήνιο να πράξει το ίδιο. Ταυτόχρονα όμως μεγάλο comeback έχει κάνει ένα τραγούδι που αν μη τι άλλο ταιριάζει γάντι στην συγκυρία, περιγράφοντάς την μέσα σε μια φράση:

Ναι, το It’s The End Of The World As We Know It των R.E.M από το μακρινό 1987 έχει επανέλθει δριμύτερο στα charts, αφού εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού έφτασε στο νο.63 του iTunes. Για την ιστορία, αυτή είναι μια θέση καλύτερη από εκείνη που κατέκτησε το κομμάτι όταν βγήκε, φτάνοντας τότε στο νο.69 του Billboard.

Best of internet