Quantcast

Το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι του 2019 έχει έναν και μοναδικό στιχουργό: ΕΣΕΝΑ

Το Ραντεβού στον Ήλιο περιμένει τις καυτές, καυτές ρίμες σου

THE NERDSTREAM

10 Ιουνίου 2019

Τι έχει την Πέννυ Μπαλτατζή στη μουσική, εσένα στους στίχους και είναι το μεγαλύτερο χιτ του καλοκαιριού; Μα το «Ραντεβού στον Ήλιο» φυσικά! To Ούζο Πλωμαρίου επιστρατεύει την Πέννυ Μπαλτατζή κι απευθύνεται στους φίλους του ώστε να φτιάξουν μαζί το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι του 2019. Ένα τραγούδι από την παρέα για την παρέα, με σήμα-κατατεθέν τον φωτεινό ήλιο, τα φωτεινά συναισθήματα, την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου.

Mπες τώρα στο www.rantevoustonilio.gr και κάνε τα στιχουργικά μαγικά σου, βγάλε τον καλοκαιρινό ποιητή που κρύβεις μέσα σου, γράψε τους στίχους που θέλεις για το «Ραντεβού στον Ήλιο» κι ετοιμάσου να γραφτείς με τα πιο χρυσά γράμματα μαζί με το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή στη μεγάλη βίβλο των καλοκαιριών χιτ.

Το νου σου όμως! Το «Ραντεβού στον Ήλιο» δεν είναι disco, δεν είναι rap, δεν είναι trap. Είναι ένα δικό του, ολόδικό του είδος. Είναι το soundtrack του καλοκαιριού.

Ήδη ο ρυθμός με τον οποίο καταφτάνουν οι στίχοι των φίλων του Ούζου Πλωμαρίου είναι ιλιγγιώδης, κι η Πέννυ έχει στρωθεί στη δουλειά!

Αυτοί που θα αναδειχθούν καλύτεροι στιχουργοί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις για τους ίδιους και την παρέα τους ώστε να ξεφαντώσουν σε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με πολλές εκπλήξεις, μουσικές, μεζέδες και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου.

Και σα να μην έφτανε αυτό, μπορεί επίσης να είσαι εσύ ο εκλεκτός που θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Πέννυ Μπαλτατζή στο video clip που θα γυριστεί στο μεγάλο party. Ετοιμάσου να δεις το όνομά σου στη μαρκίζα με τους δημιουργούς του τραγουδιού. Ετοιμάσου να ζήσεις να δημιουργήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή μουσική εμπειρία.

Best of internet