Quantcast

Η παγερή αδιαφορία των Radiohead για την εισαγωγή τους στο Rock & Roll Hall Of Fame είναι τουλάχιστον συγκινητική

Γι’ αυτό τους αγαπάμε άλλωστε

THE NERDSTREAM

10 Ιανουαρίου 2019

Μπορεί να είσαι αδιάφορος για την ζωή, για την υγεία σου, για τις ευθύνες σου αγαπητέ αναγνώστη, αλλά ποτέ δεν θα είσαι αδιάφορος με τον μπλαζέ meme-worthy τρόπο που είναι αδιάφορος ο Thom Yorke για την εισαγωγή των Radiohead στο Rock and Roll Hall of Fame.

Γενικά, προφανώς και κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με το Rock and Roll Hall of Fame, το Hollywood Walk of Fame κι όλα αυτά, εκτός άμα έχουμε κάποιο εκλεκτό καλτ σκηνικό που θα μας προκαλέσει μια ελαφρά συγκίνηση, όπως το ότι ο λαός κατουράει το χολιγουντιανό αστέρι του Trump ή το ότι ο Snoop Dogg ευχαρίστησε από καρδιάς τον εαυτό του κατά την δική του εισαγωγή.

Τώρα, λοιπόν, που οι Radiohead μπαίνουν κι αυτοί στο Hall of Fame, το Variety ρώτησε τον Thom Yorke πώς του φαίνεται η φάση με την βράβευση και τα σχετικά. Πρώτον, ο Yorke ξεκαθάρισε like a boss πως δεν πρόκειται να πάνε στην τελετή γιατί έχουν δουλειές. Δεύτερον, απάντησε πως δεν καταλαβαίνουν καν ποια είναι ακριβώς η κατάσταση μ’ αυτές τις μαλακίες, γιατί ενθουσιάζεται ο κόσμος, γιατί γίνονται ζήτημα, ασχολείται γενικά η ανθρωπότητα.

Κατά τ’ άλλα, ο Yorke βέβαια ασχολείται μια χαρά με τα Όσκαρ, αφού η μουσικάρα του για το φετινό Suspiria του Luca Guadagnino βρίσκεται ψηλά στις φήμες για τα φετινά βραβεία, μιας κι ακολούθησε τον κινηματογραφικό δρόμο του Jonny Greenwood που το 2017 έφτιαξα δύο εκπληκτικά σάουντρακ για το You Were Never Really Here και το Phantom Thread.

Best of internet