Quantcast

Ο Kendrick Lamar φέρνει επιτέλους στην Ευρώπη το tour «DAMN.», μαζί με τον James Blake

Μαντέψτε σε ποιά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ΔΕΝ θα έρθει

Χρήστος Πρόεδρος

2 Οκτωβρίου 2017

Μετά την τρομερή επιτυχιά της περιοδείας «DAMN.» (ξέρουμε με τι ύφος διαβάζετε το DAMN. από μέσα σας), ο ράπερ Kendrick Lamar ανακοίνωσε επιτέλους και το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2018. Μαζί του παίρνει και τον Βρετανό James Blake φτιάχνοντας ένα lineup για μια πραγματικά ζηλευτή περιοδεία, ενώ εάν σκοπεύετε να το ζήσετε όντως μάλλον θα πρέπει να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια γιατί η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στις στάσεις του DAMN.

O James Blake δεν ήταν μια ξεκάρφωτη επιλογή ως support του Lamar, αφού ο Βρετανός μουσικός έχει συμμετέχει στην παραγωγή του άλμπουμ DAMN το οποίο και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.Support on the tour is coming from James Blake who produced a portion of Lamar’s DAMN. LP which dropped in April. Check out our review of the record here.

Η περιοδεία περιλαμβάνει live στο Δουβλίνο, στο Μπίρμινγκχαμ, τη Γλασκώβη, το Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη, την Κολωνία, το Άμστερνταμ, το Παρίσι, την Αμβέρσα, την Κοπεγχάγη, το Όσλο, τη Στοκχόλμη και τέλος στις 6 Μαρτίου το Βερολίνο.

Best of internet