Quantcast

Το Monkey Island επιστρέφει, τα παιδιά των 90s έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν

Έτσι κι αλλιώς, αυτό που θέλουν περισσότερο είναι να μπορούσαν να σταματήσουν να είναι ενήλικες

THE NERDSTREAM

5 Απριλίου 2022

Αν ο τίτλος αυτού εδώ του άρθρου σας έφερε ένα γλυκό νοσταλγικό χαμόγελο στα χείλη, φίλες και φίλοι, τότε αυτό σημαίνει πως λογικά γεννηθήκατε κάπου στη δεκαετία του ’80 και μεγαλώσατε φορώντας γυαλιά μυωπίας και παίζοντας παιχνίδια μπροστά σε κομπιούτερς. Επίσης, δεν κρίνουμε αλλά πιθανώς σημαίνει επιπλέον πως χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια από τότε μέχρι να καταφέρετε να κάνετε σεξ για πρώτη φορά.

Όπως καταλαβαίνετε, το Monkey Island επιστρέφει. Η θρυλική σειρά adventure παιχνιδιών της LucasArts που ξεκίνησε το 1990 στα πισιά της εποχής πρόκειται να αποκτήσει έναν ολοκαίνουριο τίτλο, όπως ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά από την Devolver Digital που πρόκειται να εκδώσει το νέο παιχνίδι μαζί με την Lucasfilm Games και την Terrible Toybox. Δείτε παρακάτω το post στο Twitter με το οποίο ανακοινώθηκε το παιχνίδι, μαζί με ένα πρώτο trailer:

Το Return to Monkey Island λοιπόν θα αποτελεί συνέχεια των δύο πρώτων τίτλων The Secret of Monkey Island και Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 αλλά ακόμα δεν γνωρίσουμε ούτε άλλες πληροφορίες ούτε, κυρίως, τις πλατφόρμες στις οποίες θα βγει το Return to Monkey Island. Σε κάθε περίπτωση, από εμάς είναι ναι – γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να καταναλώνουμε νοσταλγικό content της παιδικής μας ηλικίας.

Best of internet