Quantcast

Έρχεται στ’ αλήθεια ταινία Metal Gear Solid, δεν είναι ψέμα

Κι έχει τις ευλογίες του Hideo Kojima

THE NERDSTREAM

5 Δεκεμβρίου 2019

Η αλήθεια είναι πως γενικά η μεταφορά video games στη μεγάλη οθόνη είναι μια πονεμένη ιστορία. Μια πολύ πονεμένη ιστορία. Μια ιστορία που σε κάνει να αναρωτιέσαι, μα καλά ρε σατανάδες, τόσο δύσκολο είναι πια να φτιάξετε μια αληθινά καλή video game ταινία;

Τουλάχιστον αν υπάρχει κάτι παρηγορητικό είναι ότι υπάρχουν ουκ ολίγα video games που έχουν σχεδόν κινηματογραφικές προδιαγραφές. Πλέον είναι όλο και περισσότερα αυτά τα games, αλλά ένας από τους OGs αυτού του ύφους είναι σαφέστατα το Metal Gear Solid του Hideo Kojima που κυκλοφόρησε για το PlayStation πίσω στο μακρινό και αθώο 1998. Και τώρα, γίνεται ταινία. Κι εμείς γουστάρουμε φουλ.

Το μόνο που ξέραμε μέχρι στιγμής είναι ότι σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Jordan Vogt-Roberts, δηλαδή ο μαν που έχει γυρίσει ένα stand-up με τον Nick Offerman και το Kong: Skull Island, ο οποίος παρεμπιπτόντως φέτος είχε κι ένα cameo στο νέο, επικό, φαραωνικό Death Stranding του Kojima. Τώρα ο αγαπητός φίλος μας ενημερώνει ότι έχει ολοκληρώσει το σενάριο της ταινίας και βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με έναν ηθοποιό για τον ρόλο. Φήμες λένε ότι ο Oscar Isaac είναι φουλ ψημένος για τον ρόλο του Solid Snake, κι είναι μια εκδοχή που εγκρίνουμε 100%.

Δείτε παρακάτω το twitter thread του σκηνοθέτη απ’ το οποίο μαθεύτηκαν τα νέα:

Best of internet