Quantcast

Αυτές είναι 5 παιχνιδάρες που μπορείς να παίξεις απευθείας στην τηλεόρασή σου

Λιώστε σαν άρχοντες, με τις λιγότερες απαιτούμενες κινήσεις έβερ

THE NERDSTREAM

24 Μαΐου 2019

Ζαλιζόμαστε καμιά φορά, φίλες και φίλοι, όταν αναλογιζόμαστε τα βήματα που έχουν κάνει οι gaming πλατφόρμες οι οποίες μας έχουν χαρίσει τη μοναδική ευκαιρία να κάψουμε τα μάτια μας, τα χέρια μας και τα μυαλά μας από την τρυφερή παιδική μας ηλικία μέχρι τώρα που γίναμε κοτζάμ μαντράχαλοι. Από τα arcades-μαούνες στα ουφάδικα, τα Tetris ανά χείρας, τις παιχνιδομηχανές μαϊμού από τη λαϊκή και το φιδάκι στα κινητά μέχρι τις κονσόλες νέας γενιάς, τα τουρμπίσια gaming PCs, τα VR headsets και τα κινητά που τρέχουν πιο γρήγορα κι από επεξεργαστές της NASA, ο μαγικός κόσμος της παιχνιδο-τεχνολογίας εφευρίσκει όλο και πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να μας κυλήσει στον επίγειο παράδεισο του ασταμάτητου gaming.

Σε κάθε περίπτωση, τίποτα και ποτέ δεν θα μπορέσει να συγκριθεί με το γαλήνιο αίσθημα του να στρογγυλοκάθεσαι μπροστά σε μια μεγάλη οθόνη ωσάν πιστός που λατρεύει τον φωτεινό θεό του, να πιάνεις στα χέρια σου το χειριστήριο και να μπαίνεις σ’ αυτήν την κατάσταση έκστασης και νιρβάνας όπου σκοπεύεις να κουνηθείς από την θέση σου μόνο εφόσον το σπίτι πιάσει φωτιά, και για την ακρίβεια μόνο αν αυτή η φωτιά σε πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη από 3 μέτρα.

Κι αφού η WIND VISION είναι η πρώτη Android TV στην Ελλάδα, με χιλιάδες εφαρμογές από την Google (κι ανάμεσά τους αμέτρητα games φυσικά) δίπλα στις δυνατότητες Chromecast και μετατροπής του smartphone σε τηλεκοντρόλ (μέσω του συνοδευτικού app Android Remote), το να σας προτείνουμε 5 παιχνίδια που εκλιπαρούν για ατελείωτο λιώσιμο μπροστά από την τηλεόραση ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Ήταν μονόδρομος.

Final Fantasy

Είναι το καλύτερο franchise JRPG που έχει φτιαχτεί ποτέ; Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία του gaming; Ναι, και μας σημάδεψαν ανεξίτηλα κάποτε. Το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε Final Fantasy και σε Android μόνο χαρούμενους μας κάνει.

NBA Jam

Το παλιό μπασκετάκι, το ορθόδοξο. Το νοσταλγικό, το ουφάδικο, εκείνο που μας έτρωγε τα κατοστάρικα σα να μην υπάρχει αύριο. Το 2 εναντίον 2, το δρομίσιο, το καθόλου ρεαλιστικό γιατί εμείς θέλουμε μαγεία, όχι ρεαλισμό. Και μαγεία σημαίνει παίχτες με μεγάλα κεφάλια να πηδάνε δύο μέτρα πάνω απ’ τη μπασκέτα καθώς πέφτουν αστραπές μέσα στο γήπεδο.

Skateboard Party 3

Γιατί τίποτα δεν αποτελεί μεγαλύτερη εκδίκηση για όλες τις άδοξες τούμπες που έφαγες προσπαθώντας μάταια να κάνεις skate στην Β’ Γυμνασίου από το να γίνεις πρωταθλητής της σανίδας στα 25 σου μπροστά σε μια οθόνη περιτργυρισμένος από αναψυκτικά και ψιψιψόνια.

Unkilled

Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ξετινάζεις μυαλά απέθαντων ζόμπι σε πρώτο πρόσωπο καθώς τριγύρω σου εκτυλίσσεται μια αποκάλυψη με τα όλα της που κινδυνεύει να μην αφήσει καμιά μορφή ζωής όρθια στον πλανήτη γη; Δύσκολο, πολύ δύσκολο.

Real Racing 3

Είσαι από τους μύστες που έπιασαν την οδηγητική αναφορά του Mama όταν όλοι οι βασικοί νόμιζαν ότι μιλάει για την γυναίκα που έφερε τον Sinboy στη ζωή; Θες να πας με 200 στη στροφή χωρίς να κινδυνεύσεις ποτέ ο ίδιος στην πραγματικότητα; Θες να οδηγείς αυθεντικές Porsche, Bugatti, Lamborghini και Ferrari χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο; Η EA, όπως πάντα, έχει τη λύση.

Κι επειδή η WIND VISION έγινε ενός έτους, το γιορτάζει. Κι επειδή το γιορτάζει, εσύ μπορείς να γίνεις ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά tech δώρα. Ο τρόπος είναι απλός, υπερβολικά απλός. Πάρε μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό.

Ο ΝΕΟΣ τρόπος να βλέπεις τηλεόραση έγινε ΕΝΟΣ! Γράψε σε comment την ευχή σου για τα γενέθλια της #WIND_VISION & γίνε…

Gepostet von WIND am Dienstag, 7. Mai 2019

Αυτό ήταν όλο.

Best of internet