Quantcast

Έρχεται video game Peaky Blinders, ευκαιρία να γίνετε ο Shelby που ήδη φαντασιωνόσασταν ότι είστε

Θα πέσει φόκιν’ κάψιμο

THE NERDSTREAM

21 Μαρτίου 2019

Λοιπόν, το Peaky Blinders είναι σειρά, αν έχετε ακουστά. Δεν περιορίζετε όμως, σκοπεύει να γίνει κι άλλα πράγματα στη ζωή του. Μπορεί να γίνει ταινία. Έχει γίνει τζιν. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, πρόκειται επίσης να γίνει video game.

Ναι, φίλες και φίλοι, η φιλήσυχη οικογένεια Shelby πρόκειται να αποκτήσει το δικό της βιντεοπαιχνίδι. Για την ακρίβεια, το στούντιο της Endemol συνεργάζεται με την Curve Digital και το FuturLab προκειμένου να φτιάξουν ένα action game βασισμένο στο επικό γκανγκστερικό τηλεοπτικό δράμα του BBC.

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής, το παιχνίδι δεν θα είναι μια έξαλλη φάση GTA όπου απλά θερίζεις κόσμο στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ, αλλά μάλλον ένα story-driven game όπου θα μπορείς να χειρίζεσαι όλους τους χαρακτήρες της σειράς. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα εμπλακεί στο game o δημιουργός της σειράς, Steven Knight, ή αν θα οι ηθοποιοί θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για κονσόλες και PC.

Κατά τ’ άλλα, περιμένουμε εναγωνίως το νέο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται να καταφτάσει πανηγυρικά μέσα στο 2019.

Best of internet