Quantcast

Έρχεται νέο BioShock μέσα στο 2020, για να μας θυμίσει ξανά ότι τα video games είναι τέχνη

Μάλλον επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν το παιχνίδι να φτιάχνεται σε top secret συνθήκες από πέρσι

THE NERDSTREAM

9 Ιανουαρίου 2019

Μ’ αυτά και με κείνα, 6 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε BioShock στην πιάτσα. Η αγαπημένη σειρά games της Irrational, που αποθεώθηκε δικαίως ως απόγειο του gaming σαν υψηλή τέχνη, ξεκίνησε με το ομώνυμο παιχνίδι του 2007, έπειτα συνεχίστηκε με το BioShock 2 το 2010 και τέλος είχαμε το BioShock: Infinite το 2013. Κι όπως είναι λογικό, ο λαός θέλει συνέχεια στο franchise.

Από πέρσι, λοιπόν, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που έλεγαν πως ετοιμάζεται πράγματι ένας νέος BioShock τίτλος από “top secret” studio, και τώρα ένας έγκριτος αναλυτής της φάσης, ο Michael Pachter της Wedbush Securities, δηλώνει πως το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Αντίστοιχες πληροφορίες είχε δώσει στο πρόσφατο παρελθόν και το επίσης έγκυρο Kotaku, οπότε ναι μεν δεν έχουμε κάτι επίσημο αλλά ούτε πρόκειται για απλή φημολογία.

Μέχρι στιγμής, ο τίτλος που έχει ακουστεί για το νέο game είναι το Parkside, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται για περισσότερες πληροφορίες θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα έως την φετινή Ε3.

Best of internet