Quantcast

Ψήνονται remakes για τα κλασικά Command & Conquer games, ξεσκονίστε τα παιδικά σας πισιά

Ο λαός θέλει, η EA μπορεί

THE NERDSTREAM

15 Οκτωβρίου 2018

Μην τα πολυλογούμε, αν μεγαλώσατε στα 90s και παίζατε video games σε PC, τότε υπήρχε ένα strategy παιχνίδι – κι αυτό ήταν το Command and Conquer. Για την ακρίβεια, από το 1995 που βγήκε το πρώτο παιχνίδι μέχρι το 2003 που η Westwood Studios έκλεισε και απορροφήθηκε από την ΕΑ, το C&C θέριζε τα πάντα, και το μεταλάδικο theme του Red Alert ακόμα εμφανίζεται στον ύπνο μας μερικές φορές.

Και στην πρόσφατη E3 2018, η EA ανακοίνωσε τον επόμενο τίτλο της πετυχημένης σειράς, με τίτλο Command & Conquer: Rivals, το οποίο θα κυκλοφορήσει για mobile συσκευές και ήδη έχει προκαλέσει την οργή και τη μήνη των gamers, όπως γίνεται εμφανές κι από το ομολογουμένως σάπιο gameplay του, όπως φαίνεται στο trailer:

Κι αφού ο λαός θέλει επιστροφή στα βασικά, απ’ ό,τι φαίνεται η EA ετοιμάζεται να γιορτάζει την επερχόμενη 25η επέτειο της σειράς παιχνιδιών με ακριβώς αυτό: μια επιστροφή στα βασικά. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Jim Vessella έσκασε μύτη στο σχετικό subreddit του Command & Conquer και έδωσε διάφορες πληροφορίες για την επιστροφή της σειράς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενδεχομένως μέσα από κάποιο remaster.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα άλλα, ο Vessella δήλωσε: “Έχουμε εξερευνήσει κάποιες συναρπαστικές ιδέες σχετικά με την επαναφορά των κλασικών PC παιχνιδιών και ήδη έχουμε ξεκινήσει την πρώτη μας προσπάθεια για να γιορτάσουμε την επερχόμενη 25η επέτειο της σειράς”, συμπληρώνοντας πως πράγματι το μεγάλο κράξιμο στον νέο τίτλο τους έβαλε σε σκέψεις.

Μέχρι τότε, για πάμε λίγο:

Best of internet