Quantcast

To Tekken 7 θα έχει Negan από Walking Dead, γιατί κάπως πρέπει να ζήσει κι αυτός

Μαζί με νοσταλγικές πινελιές από παλιότερους Tekken τίτλους

THE NERDSTREAM

7 Αυγούστου 2018

Από μια μεριά, αυτό είναι το καλό με τα video games ξυλοφορτώματος. Ότι μπορείς να χώσεις μέσα άκυρους χαρακτήρες από άκυρα franchises με random τρόπο ακριβώς γιατί έχει την πλάκα του να τους βάζεις να πλακώνονται με άλλους προς δική σου ευχαρίστηση. Και κάπως έτσι, χοντρικά, εγένετο η συνάντηση Tekken και Walking Dead.

Φέτος λοιπόν, στο fighting τουρνουά EVO, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου αποκαλύπτει τους νέους χαρακτήρες για τη δεύτερη σεζόν του Tekken 7. Οι δύο πρώτες εκπλήξεις δεν ήταν και τόσο εκπληκτικές, μιας και πόνταραν κυρίως στη νοσταλγική αναβίωση δύο κλασικών Tekken χαρακτήρων από το παρελθόν: της Anna Williams και του Lei Wulong.

Η τρίτη, όμως, αποκάλυψε πως το παιχνίδι θα περιέχει και τον σκληρό καριόλη του Walking Dead, τον Negan (και το ρόπαλό του, φυσικά):

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο το Season 2 Pass του παιχνιδιού για PS4, Xbox One και Windows PC, αλλά ξέρουμε ότι πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν ένας τύπος πρότεινε στο Twitter τον Negan για playable χαρακτήρα στο Tekken, ο παραγωγός του παιχνιδιού, Katsuhiro Harada, απάντησε λίγο πολύ ότι παρα-είναι φλώρος:

Εντάξει, τι να γίνει, συμβαίνουν αυτά.

Best of internet