Quantcast

Στο αρχαιοελληνικό Assassin’s Creed Odyssey πέφτει Σπαρτιάτικο ξύλο λόγω Αθηναϊκών πινακίδων

Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη δόση αρχαιοελληνικής κιτσαρίας εεε πολιτισμού δηλαδή

THE NERDSTREAM

12 Ιουνίου 2018

Ναι, ήδη λίγο πολύ ήταν γνωστό ότι το επόμενο Assassin’s Creed θα πάθει αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, αλλά τις τελευταίες μέρες που βρίσκεται σε εξέλιξη η έκθεση Ε3 2018 οι εξελίξεις υπήρξαν καταιγιστικές. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά λοιπόν.

Μία ημέρα πριν από την παρουσίαση του Assassin’s Creed Odyssey από την Ubisoft στο πλαίσιο της έκθεσης, λήκαραν ήδη τα πρώτα screenshots από το παιχνίδι, τα οποία έδωσαν μια αρκετά σαφή εικόνα για την υπόθεση του παιχνιδιού που φαίνεται να διαδραματίζεται στην περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου (431-404 π.Χ), με τον ήρωα που χειριζόμαστε να είναι με την πλευρά των Σπαρτιατών. Οπότε, όπως ήταν λογικό, μεγάλο μέρος της φάσης θα αφορά τις αποστολές εναντίον των Αθηναίων.

Παρ’ όλα αυτά, τα μόνα πλάνα που είχαμε από το παιχνίδι ήταν αυτό το σύντομο This Is Sparta βίντεο από τον λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, το οποίο θα ζήλευε μέχρι και ο πλέον επίτιμος δημότης Σπάρτης, ο Φρανκ Μίλερ:

Και χτες λοιπόν, είχαμε την επίσημη παρουσίαση του παιχνιδιού στην Ε3, με αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας το πρώτο gameplay demo βίντεο και, κυρίως, το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του Assassin’s Creed Odyssey, το οποίο ναι δεν θα έχει καμία σχέση με την Οδύσσεια. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 5 Οκτωβρίου του 2018 για τα PS4, Xbox One και PC.

Best of internet