Quantcast

Το νέο trailer του Red Dead Redemption 2 μας προετοιμάζει για ένα μεγάλο western έπος

Έρχεται τον Οκτώβριο για Playstation 4 και Xbox One

THE NERDSTREAM

3 Μαΐου 2018

Εντάξει, δεν φτάνει που το Red Dead Redemption ήταν ήδη ένα από τα πιο πολυ-αναμενόμενα video games των τελευταίων ετών, τώρα έχουμε και νέο trailer που αποκαλύπτει τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση και τους χαρακτήρες – θυμίζοντας trailer για μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη western ταινία που θα ανυπομονούσαμε να δούμε στα σινεμά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες, το Red Dead Redemption 2 θα είναι prequel του πρώτου επεισοδίου και η υπόθεση εξελίσσεται 12 χρόνια πριν την ιστορία του John Marston. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η πλοκή του παιχνιδιού θα έχει έως εξής: “Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας στην πόλη του Blackwater, ο Arthur Morgan και η Van der Linde συμμορία αναγκάζονται να το βάλουν στα πόδια. Με ομοσπονδιακούς πράκτορες και τους καλύτερους κυνηγούς επικηρυγμένων στην χώρα να τους κυνηγούν, η συμμορία πρέπει να ληστέψει και να πολεμήσει στην σκληροτράχηλη Αμερική έτσι ώστε να επιβιώσει. Καθώς οι εσωτερικές διαμάχες απειλούν να διαλύσουν την συμμορία, ο Arthur καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δικά του ιδανικά και στην αφοσίωσή του στην συμμορία που τον ανέθρεψε.”

Έχουν περάσει ήδη κάμποσοι μήνες από το προηγούμενο trailer του παιχνιδιού, κι ήδη οι αναβολές που είχε πάρει οδήγησαν την Rockstar Games να μεταφέρει την κυκλοφορία του παιχνιδιού το φθινόπωρο του 2018, και συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, προλαβαίνουμε να δούμε περίπου 1.000.000 φορές το νέο trailer βέβαια.

Best of internet