Quantcast

To Metal Gear Survive μπορεί να μην έπαιζε χτες στις κονσόλες, αλλά το τρέηλερ του παίζει κανονικά

Το πρώτο Metal Gear χωρίς Kojima φαίνεται καλό, εάν καταφέρει ποτέ να παίξει

THE NERDSTREAM

21 Φεβρουαρίου 2018

Το πρώτο Metal Gear χωρίς την υπογραφή του τιτανομέγιστου Kojima βρίσκεται ήδη μια ανάσα πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του και παρά τις όποιες αμφιβολίες, οι πρώτες εικόνες δείχνουν εντυπωσιακές. Παρόλο που το τελευταίο παιχνίδι της Konami φέρει το όνομα Metal Gear, δεν πρόκειται να αποτελέσει μέρος του γνωστού franchise. Η online εμπειρία ακολουθεί τους μηχανισμούς της αγαπημένης σειράς του Snake, αλλά όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού ανήκουν στον τίτλο “Survive”.

Αν και η υποδοχή του MG Survive δεν ήταν και η καλύτερη, εξ αιτίας επιπλοκών στο download κάποιων patch που ουσιαστικά δημιούργησε την πιο αποτυχημένη κυκλοφορία παιχνιδιού στις ΗΠΑ, η Konami δημοσίευσε ένα καινούριο και αρκετά εντυπωσιακό trailer για να δώσει μια ιδέα του τι έχει να προσφέρει το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων του story line, του co-op play και μπόλικη επιβίωση.

Επιπλέον, στο trailer βλέπουμε και μερικούς εχθρούς που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα στο Metal Gear, αλλά ανυπομονούμε να τους γνωρίσουμε για να τους εξολοθρεύσουμε. Το Metal Gear Survive θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμο για Playstation 4, Xbox One και PC στις 22 Φεβρουαρίου.

 

Best of internet