Quantcast

Αυτές είναι όλες οι ταινίες που περιμένουμε το 2023 από το Netflix, και η πλατφόρμα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες τους

Ξεχωρίζουν τα ονόματα των David Fincher, Wes Anderson και Zack Snyder, φυσικά

THE NERDSTREAM

19 Ιανουαρίου 2023

Όπως είθισται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Netflix εγκαινιάζει το νέο έτος με ένα teaser trailer όπου φλεξάρει το γεγονός ότι έχει γίνει πια από μόνο του μια κινηματογραφική βιομηχανία και ανακοινώνει ποιες ταινίες πρόκειται να δούμε στην streaming πλατφόρμα το επόμενο διάστημα.

Το save the date trailer του Netflix λοιπόν κυκλοφόρησε χτες βράδυ, και υπάρχουν ήδη κάποιες ταινίες που ξεχωρίζουν κατά πολύ. Για αρχή, ας σημειώσουμε ότι έχουμε νέο David Fincher με το The Killer (με λατρείες Michael Fassbender και Tilda Swinton) στις 10 Νοεμβρίου, νέο Wes Anderson με το The Wonderful Story of Henry Sugar το φθινόπωρο (χωρίς σαφή ημερομηνία ακόμα, και σημειωτέον πως πρόκειται για την δεύτερη ταινία του φέτος μετά το Asteroid City) και νέο Zack Snyder με το Rebel Moon στις 22 Δεκεμβρίου.

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι αν και ποιες από αυτές τις ταινίες θα έχουν φεστιβαλικές πρεμιέρες και, κυρίως, κινηματογραφική διανομή πριν πάνε στην πλατφόρμα, γιατί ήδη φάγαμε μια πίκρα πριν λίγες βδομάδες που δεν είδαμε στη μεγάλη οθόνη το Glass Onion.

Σε κάθε περίπτωση, τσεκάρετε εδώ όλα τα κινηματογραφικά καλούδια που έρχονται φέτος στο Netflix:

Best of internet