Quantcast

H Florence Pugh ετοιμάζεται να γίνει η Πριγκίπισσα Irulan στο sequel του Dune, από εμάς είναι μεγάλο ναι

Την ώρα που ο Robert Pattinson αυτοπροτείνεται επίσης για την ταινία

THE NERDSTREAM

9 Μαρτίου 2022

Η Florence Pugh περνάει μια φάση στην καριέρα της που μοιάζει κυριολεκτικά να βρίσκεται παντού. Μετά από τους breakout ρόλους σε Lady Macbeth, Midsommar και Little Women, η ηθοποιός με ένα από τα καλύτερα Instagram accounts του Hollywood έκανε το μεγάλο blockbusterικό βήμα με το Black Widow και την είσοδό της στο Marvel Cinematic Universe, κι έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της πιάτσας. Ήδη, ας πούμε, ο Christopher Nolan την έκλεισε για την επόμενη ταινία του.

Τώρα λοιπόν η Pugh ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο Dune: Part Two ως Πριγκίπισσα Irulan, δηλαδή ως η μεγαλύτερη κόρη του Αυτοκράτορα Shaddam Corrino IV που έστειλε την οικογένεια των Atreides στον Arrakis. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους της Warner, αλλά τόσο το Deadline όσο και το Hollywood Reporter μεταφέρουν πως οι συζητήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και το casting θεωρείται μάλλον κλειδωμένο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό σημαίνει ότι η Pugh θα συμπρωταγωνιστήσει ξανά με τον Timothee Chalamet μετά τις προαναφερθείσες Μικρές Κυρίες της Greta Gerwig. Επίσης, σε δική του πρόσφατη συνέντευξη με το Variety, ο Robert Pattinson που αυτόν τον καιρό φιγουράρει ως Batman στα σινεμά και τα feed μας (και τις καρδιές μας) αυτοπροτάθηκε για να παίξει στο sequel της ταινίας του Denis Villeneuve. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως περίπου όλα τα crushes του ίντερνετ (αν βάλουμε και Zendaya μέσα) θα ήταν μαζί στην ίδια ταινία, και δεν ξέρουμε αν ο πλανήτης θα μπορούσε να αντέξει τόσο horniness.

Best of internet