Quantcast

Νύχτες Πρεμιέρας 2021: Μόλις έσκασε μύτη το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ

Πάρτε χαρτί και μολύβι (οκ, μεταφορικά) και σημειώστε στην ατζέντα σας ό,τι σας ενδιαφέρει

THE NERDSTREAM

16 Σεπτεμβρίου 2021

Ούτε μια βδομάδα δεν απέχει πλέον η πρεμιέρα (pun intended) του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, δηλαδή των αγαπημένων μας «Νυχτών Πρεμιέρας». Από ελληνικές ταινίες μικρού μήκους μέχρι τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και φυσικά τις πρεμιέρες που όλοι περιμένουμε, η επερχόμενη 12ημερη γιορτή του σινεμά είναι εδώ και ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες μέχρι να ανοίξει τις πόρτες της.

Αυτό που αλλάζει τη σημερινή μέρα αναμονής από τις προηγούμενες είναι ότι σήμερα έχουμε στα χέρια μας (ή έστω, στα κινητά μας) το ωρολόγιο πρόγραμμα του φεστιβάλ που μόλις κυκλοφόρησε. Κατεβάστε το εδώ και διαμορφώστε την ατζέντα σας άνετες και άνετοι!

Σχετικά με τις λοιπές λεπτομέρειες, το  27ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα διεξαχθεί από τις 22 Σεπτεμβρίου ως τις 3 Οκτωβρίου. Οι χώροι όπου θα κάνουν τις προβολές τους οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας είναι οι αίθουσες 12μηνης λειτουργίας ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝΙΝΤΕΑΛΔΑΝΑΟΣ και ΤΡΙΑΝΟΝ, για πρώτη φορά στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και στα θερινά σινεμά ΛΑΪΣ – Ταινιοθήκη της ΕλλάδαςΡΙΒΙΕΡΑΣΙΝΕ ΦΛΕΡΥ και ΣΤΕΛΛΑ.

Η περσινή εμπειρία του φεστιβάλ ήταν πολύτιμη ώστε να διαμορφωθούν τα κατάλληλα πρωτόκολλα υγείας, ώστε να είναι προσβάσιμο στον περισσότερο δυνατό κόσμο. Για την αγορά των εισιτηρίων, τις κάρτες διαρκείας αλλά και τις οδηγίες προς ναυτιλομένους σχετικά με τα προαναφερθέντα πρωτόκολλα, διαβάστε εδώ, ενώ το επίσημο site του φεστιβά είναι το www.aiff.gr. Ως προς την ηλεκτρονική προπώληση, έχει ήδη ξεκινήσει! Από σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 12:00, μπορείτε να κάνετε (δηλαδή να κλείσετε) πρόγραμμα στο viva.gr.

12 μέρες και νύχτες σινεμά σας περιμένουν!

 

 

Best of internet