Quantcast

O Christopher Nolan ετοιμάζει ταινία για τον J. Robert Oppenheimer, μπαμπά της ατομικής βόμβας

Και για πρώτη φορά εδώ και είκοσι χρόνια αποφασίζει να *μην* συνεργαστεί με τη Warner

THE NERDSTREAM

15 Σεπτεμβρίου 2021

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που είναι σταθερές, που αντέχουν στο χρόνο, που πιστεύεις ότι θα κρατήσουν για πάντα. Όχι, φυσικά και δε μιλάμε για τον έρωτα, αυτός είναι πάντα φευγαλέος. Μιλάμε για την σχέση που είχε ο Christopher Nolan με τη Warner εδώ και 20 χρόνια, κι η οποία διερράγη φέτος με την απόφαση του στούντιο να βγάλει τις ταινίες του 2021 ταυτόχρονα σε streaming και αίθουσες.

Ο Nolan, χρόνιος υπερασπιστής της κινηματογραφικής εμπειρίας και πατριάρχης των απανταχού filmbros, στράβωσε φουλ με αυτήν την απόφαση και το εξέφρασε δημόσια. Κι έτσι, για πρώτη φορά από το Memento του 2000, χωρίζει τα τσανάκια του από τη Warner και αποφασίζει να συνεργαστεί με το στούντιο της Universal για την επόμενη ταινία του.

Αυτή η ταινία λοιπόν θα αφορά τον J. Robert Oppenheimer, δηλαδή τον θεωρητικό φυσικό που θεωρείται πατέρας της ατομικής βόμβας καθώς ήταν ένας από τους επιστήμονες που διεύθυναν το Manhattan Project που ανέπτυξε τα πρώτα ατομικά όπλα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Φήμες λένε ότι ο Cilian Murphy παίζει να πρωταγωνιστήσει, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Με άλλα λόγια, αναμένουμε εντελώς μπαμπαδο-boomer ιστορική-πολεμική ταινία, κι αυτό δεν το λέμε καθόλου με την κακή έννοια. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, αλλά ήδη φανταζόμαστε το score του Hans Zimmer να είναι σε φάση BIG BOMB GO BRRRR.

Best of internet