Quantcast

Έχουμε trailer για το Matrix 4, τα χάπια μας γρήγορα

Σαν ψέματα μας φαίνεται που το The Matrix Resurrections βγαίνει φέτος τον Δεκέμβριο

THE NERDSTREAM

10 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματικά, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα ότι σε λίγους μήνες θα δούμε νέο The Matrix. Η ταινία που σημάδεψε την παιδική μας ηλικία φυτεύοντας στο μυαλό μας μια μόνιμη αμφιβολία για την φύση της πραγματικότητας επιστρέφει δια χειρός Lana Wachowski (χωρίς την Lilly αυτήν την φορά) επιστρέφει με τον τέταρτο τίτλο της: The Matrix Resurrections.

Προφανώς ο Keanu Reeves κι η Carrie-Anne Moss θα επιστρέψουν στους θρυλικούς ρόλους τους, ενώ το υπόλοιπο καστ θα περιλαμβάνει ονόματα σαν τον Neil Patrick Harris και την Jada Pinkett-Smith. Θεωρητικά δεν έχουμε και τόσους λόγους να είμαστε αισιόδοξοι, μιας και εδώ και περίπου 20 χρόνια οι Wachowskis δεν έχουν κάνει τίποτα ιδιαίτερο στο σινεμά (παρότι εμείς εκτιμήσαμε πολύ το Sense8), αλλά είμαστε τόσο δεμένοι με αυτό το franchise που είναι αδύνατον να μείνουμε ασυγκίνητοι.

Χτες λοιπόν η Warner κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας, στο οποίο βλέπουμε τον John Wick να παίζει τον Neo. Όχι άσχημα. Τσεκάρετε παρακάτω και αναμείνατε μέχρι 22 Δεκεμβρίου που η ταινία βγαίνει ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και για streaming στο HBO Max.

Best of internet