Quantcast

Η Marvel επιστρέφει από τις διακοπές της με νέο trailer Eternals κι ανακοινώσεις για το Captain America 4

NATURE IS HEALING

THE NERDSTREAM

19 Αυγούστου 2021

Δεν θα λέγαμε ότι η Marvel έλειψε από το καλοκαίρι μας. Δηλαδή, οκ, όλον τον Ιούνιο βλέπαμε Loki, τον Ιούλιο είχαμε Black Widow και τώρα τον Αύγουστο κυκλοφόρησε What If…?, δίνοντας μας γερές δόσεις Marvel Cinematic Universe στη μικρή οθόνη. Τι έλειπε όμως; Το σινεμά, αν θυμάστε τι είναι αυτό. Αυτό, δηλαδή, που για τον Martin Scorsese δεν είναι καν η Marvel. Μπουμ.

Φέτος τον Σεπτέμβριο λοιπόν το MCU επιστρέφει αποκλειστικά στη μεγάλη οθόνη για την συνέχεια του Phase Four, με επόμενο σταθμό το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings που κυκλοφορεί αρχές του ερχόμενου μήνα, χωρίς όμως να έχει προκαλέσει κάποιον ιδιαίτερο ντόρο. Στο μεταξύ όμως οι μεγάλες νέες κυκλοφορίες που περιμένουμε από το MCU είναι άλλες, και τώρα έχουμε νεότερα.

Μετά το θριαμβευτικό Nomadland που πετσόκοψε τα Όσκαρ, η Chloe Zhao έρχεται με το Eternals στις 5 Νοεμβρίου και εδώ έχουμε το ολόφρεσκο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα, το τελευταίο πριν βγει η ταινία στα σινεμά, και το οποίο δίνει πολύ όμορφα διαστημικά vibes.

Την ίδια ώρα, η Marvel επιβεβαίωσε κι επίσημα αυτό που ήξεραν οι πάντες μετά το Avengers: Endgame και βροντοφωνάχτηκε με το The Falcon and the Winter Soldier: ότι ο Anthony Mackie θα είναι ο Captain America. Χτες λοιπόν ανακοινώθηκε πως ο Mackie θα πρωταγωνιστήσει στο Captain America 4, χωρίς όμως να καθοριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας και χωρίς να είναι σαφές άμα θα περιλαμβάνει και Sebastian Stan.

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι φέτος τον Δεκέμβριο έρχεται το Spider-Man: No Way Home και *ακόμα* δεν έχουμε trailer.

Best of internet