Quantcast

Το A Quiet Place 2 είναι η επιστροφή στα σινεμά που περίμενε το Hollywood, μαζεύοντας όλο το χαρτί από το box office

Η ΦΥΣΗ ΕΠΟΥΛΩΝΕΤΑΙ

THE NERDSTREAM

14 Ιουνίου 2021

Είναι σπάνια περίπτωση, ναι, αλλά το A Quiet Place Part II είναι ένα ΚΑΛΟ horror sequel μιας ΚΑΛΗΣ horror ταινίας. Και, πέρα από το ότι αυτό μας κάνει να χαιρόμαστε για τον λατρεία John Krasinski, αποτελεί και μια απόδειξη ότι ο πλανήτης ήταν έτοιμος να αρχίσει να ξαναπηγαίνει σινεμά.

Δεν είναι μόνο ότι το A Quiet Place Part II είναι ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη χολιγουντιανή ταινία εδώ και καιρό που παίζει αποκλειστικά στις αίθουσες. Είναι επίσης ότι πρόκειται για την πρώτη ταινία που ξεπερνάει τα 100 εκ. δολάρια εισπράξεις στην Αμερική μέσα στην πανδημία, έχοντας μαζέψει κι άλλα 80 εκ. από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Και μπορεί η ταινία με την Emily Blunt να ετοιμάζεται να έρθει στις streaming πλατφόρμες (της Paramount βασικά) 45 μέρες μετά την πρεμιέρα της, αλλά το καλό word of mouth και η επιθυμία του κόσμου να επιστρέψει στα σινεμά δείχνει ότι μάλλον έχει ακόμα αρκετό μέλλον στις αίθουσες (και στο box office φυσικά, αφού cash rules everything around us κλπ). Σε κάθε περίπτωση, τα νέα είναι καλά.

Best of internet