Quantcast

Edward Norton και Dave Bautista χώνονται στο Knives Out 2 που ξεκινάει γυρίσματα το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Αράζαμε χαλαρά παραλία με Rian Johnson και Daniel Craig

THE NERDSTREAM

12 Μαΐου 2021

Ήταν μια από τις πιο fun και δροσερές χολιγουντιανές ταινίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν ήταν καθόλου παράξενο που το Knives Out του Rian Johnson απέκτησε το δικό του franchise. Πίσω στο 2019, η ταινία μυστηρίου αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη κι απολαυστική έκπληξη, αλλά και μια μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο box office. Έτσι, όπως είναι ο κανόνας πλέον, ο Johnson άρχισε να δουλεύει ένα sequel με τον ντετέκτιβ Daniel Craig σε νέες περιπέτειες.

Με το Netflix να αγοράζει τα δικαιώματα των επόμενων δύο ταινιών Knives Out, λοιπόν, πριν από ένα μήνα μάθαμε ότι η παραγωγή του sequel πρόκειται να ξεκινήσει φέτος το καλοκαίρι στο covid-free (λολ) ελληνικό καλοκαίρι. Ποιοι είναι οι stars που θα σκάσουν παραλία, νησάκι, μπιτσόμπαρο φέτος, πέρα από τον Craig;

Προχτές μάθαμε ότι ο χαρισματικότατος πρώην δάρτης Dave Bautista του Guardians of the Galaxy θα είναι επίσης ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ενώ χτες ανακοινώθηκε κι η συμμετοχή του σταθερά λατρεμένου Edward Norton. Όπως καταλαβαίνετε, το star-power θα είναι σαφέστατα εφάμιλλο της πρώτης ταινίας κι εμείς περιμένουμε να είναι κι αυτή βεβαίως εξίσου απολαυστική.

Θα συνιστούσαμε προσοχή όμως στον Johnson, αφού έχουμε ακούσει ότι υπάρχουν κι εδώ γύρω φανατισμένοι haters του The Last Jedi.

Best of internet