Quantcast

Το Black Widow έχει νέο trailer και νέα ημερομηνία, πηγαίνοντας ακόμα πιο πίσω το Phase 4 του Marvel Cinematic Universe

Αυτήν την φορά με ταυτόχρονη κυκλοφορία σε αίθουσες και streaming όμως

THE NERDSTREAM

5 Απριλίου 2021

Μπορεί αρχικά η Disney να αντιστάθηκε στον πειρασμό να ακολουθήσει την τακτική της Warner και να προχωρήσει σε ταυτόχρονες πρεμιέρες ταινιών σε streaming και αίθουσες, αλλά τελικά μάλλον έκρινε πως σε κάποιες περιπτώσεις δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Έτσι, η Black Widow, δηλαδή η πρώτη ταινία του Phase 4 του Marvel Cinematic Universe, έρχεται ταυτόχρονα στα σινεμά (όπου αυτά είναι ανοιχτά) και στο Disney Plus.

Η Marvel λοιπόν ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες την μεταφορά της πρεμιέρας της ταινίας στις 9 Ιουλίου, ενώ ταυτόχρονα έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα ολοκαίνουριο trailer ώστε να μας ψήσει για το Black Widow, μιας και όταν θα κυκλοφορήσει θα έχουν περάσει αισίως 2 ολόκληρα χρόνια χωρίς ταινία ταινίες MCU λόγω covid (nature is healing κλπ).

Αυτή η αλλαγή ημερομηνία της ταινίας έφερε προφανώς αλλαγές και στον συνολικότερο προγραμματισμό του MCU, οπότε πλέον περιμένουμε το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings τον Σεπτέμβριο, το The Eternals τον Νοέμβριο και το νέο Spider-Man (θεωρητικά) τον Δεκέμβριο. Κάτι μας λέει βέβαια πως θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές…

Best of internet