Quantcast

Τα δύο sequels του Knives Out έρχονται στο Netflix και τα γυρίσματα αρχίζουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα

*COVID-FREE GREEK SUMMER INTENSIFIES*

THE NERDSTREAM

1 Απριλίου 2021

Απ’ ό,τι φαίνεται το πολυδιαφημισμένο covid-free (λολ) ελληνικό καλοκαίρι έχει αρχίσει ήδη να προσελκύει το ενδιαφέρον των τουριστών και των επενδυτών (why not both άλλωστε;) που θα κατακλύσουν τα greek islands και φέτος (έρχεται το τέλος κλπ), μόνο που το 2021 θα φέρει επίσης και τα γυρίσματα της νέας ταινίας Knives Out στην Ελλάδα. Ας τα πιάσουμε από την αρχή.

Πίσω στο 2019, η ταινία μυστηρίου του Rian Johnson αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη κι απολαυστική έκπληξη, αλλά και μια μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο box office. Έτσι, όπως είναι ο κανόνας πλέον, ο Johnson άρχισε να δουλεύει ένα sequel με τον ντετέκτιβ Daniel Craig σε νέες περιπέτειες. Και χτες είχαμε σημαντικές εξελίξεις.

Όπως μας ενημέρωσε το ρεπορτάζ του Deadline, το Netflix νίκησε τον streaming ανταγωνισμό (Apple και Amazon που επίσης ψήνονταν) και αγόρασε τα δύο (2) επόμενα sequels της ταινίας για 450 εκ. δολάρια. Κι εκτός αυτού, μάθαμε ότι στις 28 Ιουνίου ξεκινούν τα γυρίσματα στην Ελλάδα, οπότε να περιμένετε κάμποση feta στην ταινία.

Επίσης, αν είστε ακόμα πονεμένοι από το The Last Jedi και ψάχνετε τον Johnson, ξέρετε πού θα μπορείτε να τον βρείτε.

Best of internet