Quantcast

Αν το Zack Snyder’s Justice League σας έψησε για SnyderVerse, τότε μην περιμένετε δικαιοσύνη από την Warner

Τα σχέδια για το DC Extended Universe συνεχίζουν ως είχαν, προχωράμε

THE NERDSTREAM

23 Μαρτίου 2021

Ο κόσμος το ήθελε, το ζητούσε, το απαιτούσε. Ο Zack Snyder το τίζαρε. Η Warner αποφάσισε να το δώσει. Το αρχικό όραμα του Snyder για το Justice League του DC Extended Universe, το επονομαζόμενο Snyder Cut, κυκλοφόρησε τελικά την περασμένη βδομάδα με τη μορφή μια γιγάντιας 4ωρης ταινίας βλοσυρής σκοτεινιάς.

Η τεράστια επιτυχία και απήχηση του Snyder Cut αυτές τις μέρες οδήγησε σε μια αναθέρμανση της κουβέντας σχετικά με την επιστροφή του Snyder στο DCEU και συνέχεια του SnyderVerse που ξεκίνησε με το Man of Steel. Ταυτόχρονα, ο λαός τώρα ζητάει και το Ayer Cut του Suicide Squad, θεωρώντας πως η αρχική ταινία αδίκησε το όραμα του δημιουργού.

Η ίδια η Warner βέβαια έσπευσε να προβεί σε σχετική ανακοίνωση και να πιστολιάσει αυτές τις απαιτήσεις, λέγοντας πως δεν έχει σκοπό να συνεργαστεί ξανά με τον Snyder, ούτε να προχωρήσει σε κυκλοφορία ενός director’s cut του David Ayer. Αντιθέτως, το στούντιο προχωράει κανονικά στην κατεύθυνση της δημιουργίας του DC Multiverse.

Οπότε, αν θέλετε περισσότερο Snyder στη ζωή σας, θα πρέπει να αρκεστείτε στο επερχόμενο Army of the Dead που κάνει πρεμιέρα το Μάιο στο Netflix.

Best of internet